WordPress webdesign

Als WordPress webdesign bureau zijn wij er stellig in: webdesign is de eerst online indruk van een bedrijf.  We zijn als groeiend bedrijf op missie andere bedrijven online (en offline) naar een hoger niveau te tillen en bedrijfsgroei te kunnen realiseren. Uit ervaring weten we dat vertrouwen en uitstraling een belangrijke factor is als motivatie voor een eerste ontmoeting met een bedrijf. Ontdek op deze pagina wat WordPress webdesign voor jouw bedrijf kan betekenen en bekijk welke kwaliteit webdesign wij leveren.

WordPress Webdesign door heel Nederland

We zijn als WordPress webdesign bedrijf niet alleen gefocust op onze eigen regio (Zeeland). We richten ons vooral op ondernemers door heel Nederland. We hebben het laatste jaren tientallen WordPress webdesigns en maatwerk websites gemaakt voor bedrijven in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant. Oftewel, we bieden onze diensten aan in heel Nederland. 

Webdesign Delft
webdesign middelburg

Wij leveren altijd responsive webdesign

Een responsive webdesign is een soort strategie voor het ontwerpen van websites waarbij de website zich aanpast aan het apparaat, de grootte van de browser en de oriëntatie van de gebruiker. Dit betekent dat ongeacht of een gebruiker de website opent op een desktopcomputer, laptop, tablet of mobiel apparaat, hij/zij gegarandeerd een optimale kijkervaring krijgt

Responsieve webontwerpen zorgen voor een betere gebruikerservaring door eenvoudige navigatie en leesbaarheid. Nu meer mensen websites bezoeken via mobiele apparaten dan ooit tevoren, is het essentieel voor bedrijven om ervoor te zorgen dat hun websites geoptimaliseerd zijn voor deze apparaten.

Naast de optimalisatie voor verschillende apparaten zorgen responsieve webdesigns ook voor betere SEO-resultaten. Google gebruikt een aantal factoren bij het rangschikken van websites in zijn zoekmachine resultatenpagina (SERP), en een van die factoren is mobielvriendelijkheid. Websites die responsief zijn ontworpen zullen automatisch hoger scoren in SERP’s omdat Google ze zal herkennen als gemakkelijk te bekijken op elk apparaat

Responsive webdesign ziet er op elk scherm goed uit

Zowel op mobiel, tablet, laptop en grotere schermen. Hieronder een slideshow van onze responsive webdesigns die we de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Contact opnemen met +People webdesign