Wereldverbeteraars

Samen maken we de wereld een betere plek. Positive People staat naast de ondernemer die streeft naar een eerlijkere, gezondere en betere manier van leven. We zetten ons in voor ondernemers die op zowel individuele als maatschappelijke thema’s verandering willen brengen. Ben jij zo’n ondernemer? Wij vergroten jouw podium, jouw zichtbaarheid, jouw merk én helpen je mee in het ondernemerschap – in samenwerking met ons ondernemers netwerk – als assistent en sparringpartner binnen alle nodige expertises. 

– Ondernemen met een lach!

We zijn allemaal verschillende mensen maar willen in de basis allemaal hetzelfde – een gezond, fijn, gelukkig en lekker lang leven met veel positieve ervaringen. Wat houdt dat in? Wij zijn van mening – en voelen dit met hart en ziel – dat gezondheid ‘op alle vlakken’, voor ‘iedereen’ die daarvoor écht naar streeft, mogelijk moet zijn… welteverstaan op deze vlakken: lichamelijke gezondheid, fysieke gezondheid, financiële gezondheid, relationele gezondheid wat alles bij elkaar neerkomt op een gezonde leefstijl, een gezonde dosis zelfkennis en een netwerk van positief ingestelde mensen die elkaar ondersteunen om deze doelen te realiseren.

Samen staan we sterker en kom je verder. Omring jezelf met ‘Positive People’ en onderneem met een positieve (winnaars) mindset.

Onze missie

Onze missie is om (de meer ervaren) ondernemers (wereldverbeteraars) te laten groeien en floreren, zodat zij – op landelijke en/of internationale schaal – meer mensen kunnen helpen op deze hoofdgebieden: algehele (holistisch) welzijn, gezondheid, leefstijl, inkomen, innerlijk werk, zelfontwikkeling en op relationeel vlak.

Onze visie

Een gezonde wereld waar kwaliteit boven kwantiteit staat met, zelfkennis, vrijheid, eerlijkheid, loyaliteit, saamhorigheid, flexibiliteit, leergierigheid, eenheid, toewijding en positief ingesteld gedrag en gedachten de basis vormen. Begin bij jezelf en verspreid dit naar iedereen om je heen. Dat alles begint volgens ons bij holistische gezondheid, balans, liefde, gezonde mate van financiële vrijheid, een hoge gun factor, meer geven dan nemen en het lange termijn inzicht verkiezen boven de korte termijn – instant gratification – mindset.

Ben jij er klaar voor om gezondheid groter te maken en de wereld in te verspreiden? Het Positive People team doet mee en staat voor jou klaar.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen