Een gratis website, is dat mogelijk? Ja!

Meld jij jezelf aan voor deze ‘pilot’ aanbieding, dan krijg je direct toegang tot jouw gratis website. Je zit nog nergens aan vast en je hebt 14 dagen bedenktijd. Je betaalt per maand voor de de professionele gereedschappen, webhosting en domeinnaam, waarmee je jouw site kunt bouwen, beheren en late uitgroeien tot een waar succes + toegang tot een groeiende online kennisbank.

We hebben een tijdelijke ‘pilot’ aanbieding, pak je voordeel!

Wil je zo min mogelijk geld besteden aan een website, zelf aan de slag gaan en snel resultaat zien? Wil je niet vast zitten aan torenhoge website startup bouwkosten die al snel kunnen oplopen tot 3500 euro? Wil je een site zelf maken maar zie je op tegen alle techniek die erbij komt kijken? Dan is dit aanbod ideaal voor jou.

Gratis website zelf bouwen
Bouw een website precies zoals jij dat wilt, met professioneel gereedschap. De site & template krijg je van ons, betaal alleen de gereedschappen, webhosting en domeinnaam.

Tijdelijk gratis website aanbod met keuze uit 3000 website templates

Je betaalt niets voor de website, alleen abonnementskosten voor de hosting, domeinnaam en PRO gereedschappen. Let wel, dit is een tijdelijk aanbod dat geldt tot 1 februari 2023, daarna worden andere prijzen gehanteerd.

Enkele voorbeelden van gratis website templates

Je krijgt keuze uit meer dan 3000 voorgedefinieerde website templates. Alle inhoud kun je geheel aanpassen naar eigen wens in de PRO versie van de website bouwer.

En nog meer templates waaruit je kunt kiezen

Kom je er zelf niet uit in de online website bouwer?

Je gebruikt precies hetzelfde gereedschap als professionele marketing en website bureau’s. Uiteraard een eenvoudigere versie zodat je niet ‘overprikkeld’ raakt ;-). Kom je er alsnog niet uit?Stel dan je vraag in de (groeiende) online kennisbank. Een plek waar al jouw vragen worden beantwoord, incl. video’s.

Gratis website en gebruik maken van professionele gereedschappen waar wij onze maatwerk websites mee maken. Deze gereedschappen (plug-ins) kosten op zichzelf duizenden euro’s per jaar.

Geen extra of verborgen kosten binnen dit aanbod

We houden het recht-toe-recht-aan, dan weten we beiden waar we aan toe zijn. Normaal gesproken als je een website zelf-bouw pakket krijgt dan betaal je een starttarief voor de website template en heb je een heleboel beperkingen.

Wij hebben dat voor je geschrapt. Je krijgt een gratis website omgeving en je kunt met onze PRO gereedschappen de site zo groot maken als je zelf wilt. Heb je extra hulp nodig? Stuur je vraag in en ontvang nieuwe video’s in de DIY kennisbank.

Bouw je gratis website alsof het lego blokjes zijn, met professioneel gereedschap!

Met de gereedschappen kun je de website bouwen in blokken. De blokken kun je groeperen en opslaan. De opgeslagen blokken kun je opnieuw gebruiken en zo blokje voor blokje de website opbouwen naar wens.

Een eenvoudige online website bouwer (WordPress + Elementor)

Maak gebruik van de eenvoudige website bouwer WordPress in combinatie met de Pro versie van Elementor, zodat je de beste gereedschappen gebruikt om je website te maken en keuze hebt uit duizenden templates. Je kunt ook met een blanco website starten, dat is wel wat meer werk omdat je alles handmatig moet ontwerpen en instellen!

Nog een paar voorbeelden van website ontwerpen waaruit je kunt kiezen

gratis website templates
Nog meer gratis website templates waaruit je kunt kiezen. Dat scheel enorm veel tijd, je hoeft dan zelf geen webdesign meer te maken of laten maken. Dat verklaart ook waarom het zo goedkoop kan!

Details: +People gratis website aanbieding

Elke eerste dag van je abonnement ontvang je een factuur van 49 euro. Daarvoor krijg je het volgende:

Inbegrepen in dit aanbod voor 49 euro per maand:

Support inbegrepen

 • Hulpvragen worden per e-mail en/of video instructie beantwoord.
 • E-mail antwoord binnen 24-48 uur op werkdagen
 • Antwoorden in kennisbank met videoinstructies 365/24/7 inzichtelijk
 • Antwoord niet terug te vinden in kennisbank? Stuur je vraag in en ontvang antwoord per e-mail.

Voorwaarden

Bovengenoemde voorwaarden gelden bovenop onze algemene voorwaarden.

Stappenplan: in 3 stappen online met je website

Hoe werkt het, hoeveel tijd heb je nodig en wanneer is de website en e-mail online? Volg deze drie stappen en je bent online!

Stap 1: Website ruimte aanvragen (2 minuutjes)

Stuur een mailtje naar contact@positivepeople.eu met jouw gewenste e-mailadres, domeinnaam en inspiratie website. Dan krijg je instructies om aan de slag te gaan zodra wij de website, domeinnaam en e-mail hebben gekoppeld. (Doorgaans binnen 12 uur op werkdagen) Of vul het contactformulier in (roze knop rechts boven in het scherm!)

Stap 2: E-mail & domeinnaam testen (2 minuten)

Zodra je onze reactie hebt ontvangen log je in op jouw webmail. Je bent nu dus al online met je eigen e-mailadres! Ga door naar stap 3.

Stap 3: Kies je website template (oneindig aanpasbaar!)

 • Volg de instructies op die je per e-mail hebt ontvangen. Onze tip: Kies een eenvoudig website ontwerp. Begin simpel en bouw langzaam jouw site groter uit. Het maken van jouw homepage duurt het langst, de rest gaat een stuk sneller! (2-4 uur werk).
 • Je kunt 100 pagina’s maken en vullen met tekst en oneindig vaak aanpassen.
 • Jouw laatste 50 aanpassingen blijven bewaard dus je kunt (bijna) onmogelijk gegevens kwijtraken
 • Je kunt bestaande pagina’s dupliceren
 • Alles wat je ziet op je scherm kun je zelf aanpassen naar wens.
 • Als je pagina naar wens is sla je hem eenvoudig op om hem te publiceren.

De online DIY kennisbank geeft verdere instructies & antwoorden op al je vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem dan in op contact@positivepeople.eu.

Let op: dit is een Pilot aanbieding. De kennisbank is nog niet gevuld. Help jij mee met insturen van jouw vragen? Dan vullen wij de kennisbank met alle antwoorden!
Website toegang aanvragen

Veel gestelde vragen

Kan het goedkoper dan 49 euro per maand?

Als het gaat om het maken van websites met voor laag budget zijn kosten en kwaliteit twee factoren die in evenwicht moeten zijn. Je kunt geen 24 karaats goud verwachten voor prijsmepper prijzen. Waar we rekening mee houden in dit aanbod is dat het voor ons zo goedkoop mogelijk is qua inkoop en toch goed functioneert, zodat jij er zo min mogelijk voor hoeft te betalen. Vind je 49 euro per maand te duur, kijk dan naar een JIMDO of YourHosting abonnement, waar je ook eenvoudig zelf je website kunt maken. Uiteraard bieden de goedkoopste oplossingen wel weer beperkingen waar je vaak achteraf pas achter komt. Bij ons zijn er geen beperkingen, behalve ons fair use policy.

Zijn er beperkingen in dit aanbod?

Veel ondernemers worden overweldigd door de kosten van het ontwerpen en ontwikkelen van websites, vooral als ze snel iets online willen zetten, of misschien nog niet zoveel waarde hechten aan een website.

Gelukkig is het zelfs met een beperkt budget mogelijk om een website te maken die er goed uitziet en goed functioneert.

Waar je wel rekening mee moet houden in dit aanbod:

 • Groot formaat afbeeldingen gebruiken is niet mogelijk, en is sowieso niet handig voor de snelheid van je website. De maximale resolutie van afbeeldingen is 1200×800 pixels (laptop formaat scherm)
 • Het is een DIY website abonnement. Je bent zelf verantwoordelijk voor de prestaties van de website. Uiteraard kun je extra hulp inkopen.
 • Support geschied alleen per e-mail tenzij de website uit de lucht is of niet meer functioneert.
 • Omdat dit een pilot is, is de DIY kennisbank nog niet (volledig) gevuld. Wij maken antwoorden video’s als je ons vragen stelt. Zo vullen wij de kennisbank verder aan. Jij vraagt, wij antwoorden in video. Teamwork dus! Tip: Bundel je vragen zodat we sneller kunnen helpen.
 • Er is geen telefonische support mogelijk tenzij de website een storing heeft.

Zit ik ergens aan vast?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd, dus de eerste twee weken zit je nergens aan vast. Na 14 dagen gelden de abonnementsvoorwaarden. De domeinnaam die is ingekocht wordt jaarlijks gefactureerd. Stop je tijdens de 14 dagen bedenktijd, dan blijft de domeinnaam in jouw bezit, en is restitutie voor de eerste maand niet mogelijk. Deze diensten worden namelijk per jaar ingekocht bij onze hosting leverancier.

Kan ik tijdens mijn jaarabonnement stoppen?

Een jaarabonnement geld voor 24 maanden met 1 maand opzegtermijn. Na 24 maanden kun je maandelijks opzeggen. Wil je binnen het eerste jaar eerder stoppen dan kun je de resterende maandbedragen in een keer betalen, dan is het abonnement afgekocht.

Hoe kan ik stoppen met het abonnement als de looptijd voorbij is?

Zodra het einde van het jaarabonnement nadert zorg er dan voor dat je een maand voor het einde een mail stuurt naar contact@positivepeople.eu. Na 24 maanden gaat het abonnement over in een maandabonnement. Ben je net te laat voor de opzegtermijn, dan betaal je 1 maand extra.

Als ik een klacht heb, of ontevreden ben, wat kan ik dan doen?

We proberen zo transparant mogelijk te communiceren en doen altijd ons best om de diensten zo goed mogelijk aan te bieden, toch kan het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat je als klant niet tevreden bent. Wat kun je dan doen? Je stuurt een bericht naar klachten@positivepeople.eu, dan nemen wij telefonisch contact met jou op om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen de klacht weg te nemen.

Kan ik mijn website upgraden?

Stel dat je meer uit de website wilt halen of je wilt werk uitbesteden dan kan dat geregeld worden. Stuur een bericht naar contact@positivepeople.eu met jouw wensen.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Brochure downloaden