Skip to content

Webdesiger in Vlissingen

Zoek jij een webdesigner in de omgeving van Vlissingen? +People levert mooie webdesigns in o.a. de regio's Zeeland en Noord-Brabant. Welke eisen heb je specifiek? Laat het ons weten of maak een afspraak via onderstaande contactformulier.

Webdesiger in Vlissingen

+People biedt naast maatwerk websites, website vindbaarheid en 24/7 website support ook losse webdesigner diensten in de regio Zeeland en Noord-Brabant. Wil je weten welke kwaliteit webdesign +People levert? Bekijk deze webdesigns met gevoel...

Nick Huiszoon - Webdesigner in Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom en Roosendaal

Tarief

Het uurtarief van +People bedraagt €45,- per uur. Dat is relatief weinig vergeleken met het gemiddelde €70,- per uur! Wil je dat er een webdesigner op locatie aanwezig is, dan worden er voorrijkosten gerekend. (benodigde tijd X uurtarief)

Aanbod

Ben je benieuwd welke stijl webdesign +People levert? Laten we kennis maken en samen door de opgeleverde designs lopen. Ben jij benieuwd hoe jouw nieuwe website eruit komt te zien? Let's meet!

Werkwijze

  • Kennismaking: eerst maken we kennis en bespreken wij samen de wens.
  • Voorbereiding: vervolgens worden de benodigde documenten, informatie, moodboard, voorbeeld websites aangeleverd zodat het design kan worden gevormd.
  • Correctie ronde: tijdens de eerste design presentatie worden er notities gemaakt voor eventuele correcties; de puntjes op de i.
  • Afronding: de eventuele correcties zijn verwerkt in het design en de details zijn verder uitgewerkt.
  • Overdracht: Na het afronden van het design waarbij de correcties zijn verwerkt, wordt het design overgedragen aan de klant/opdrachtgever.

Stel je vraag

Zijn jouw vragen onbeantwoord gebleven? Laat jouw bericht achter en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Webdesign met gevoel

Websites webdesign vindbaarheid online communicatie

Michael Ligtvoet

Michael kreeg mijn kaartje via via op de contacta ondernemersbeurs in Goes. Ik werd diezelfde avond door Michael benaderd en met een afspraak tot gevolg. Op de afspraak zelf verraste ik Michael met een design dat direct in de smaak viel! michaelligtvoet.nl wordt momenteel met content gevuld en staat op het punt om 'live' te gaan!

Michael Ligtvoet - Roosendaal: Een professioneel webdesign met gevoel
Websites webdesign vindbaarheid online communicatie

Carservicehuiszoon.nl

Voor carservicehuiszoon.nl heeft +People een frisse en stoere autogarage website, huisstijl en logo neergezet met als eindresultaat een super tevreden klant!

Websites webdesign vindbaarheid online communicatie
Nick Huiszoon - Webdesigner in Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom en Roosendaal

Nick Huiszoon
+People | +31 6 5386 2118

Gun jezelf en anderen iets moois...
Benieuwd hoe jouw site eruit komt te zien?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
×

Vraag tussendoor? Stuur even een appje...

× Chat met een medewerker