Ons eerste project: webdesign Roosendaal

Michael Ligtvoet was de eerste klant in 2020. Het jaar dat +P full time ging ondernemen. Michael is een coach & trainer uit Roosendaal. Hij koos voor webdesign van Positive People. Hij wilde echt kwaliteit uitstralen, zoals hij de lat voor zijn eigen coaching praktijk ook hoog legt, deed hij dat ook voor ons als webdesigner. En het resultaat mocht er zijn!

Webdesign Roosendaal Michael Ligtvoet
Responsive webdesign Roosendaal

+People wist mijn visie en wensen goed te vertalen naar een prachtig op maat gemaakt webdesign. Ik leg de lat altijd hoog, Nick heeft dit geweten ook. Maar, hij is niet gestopt totdat de website helemaal naar wens was. Het contact is ook prettig verlopen. Wil je een prachtig webdesign? Dan heb je aan Nick de juiste! Michael Ligtvoet, Roosendaal

Michael Ligtvoet

Webdesign Roosendaal: casus

Michael kreeg via via een visitekaartje van ons aangereikt op de Contacta beurs in Goes. Na een middag vertoeven op de Contacta beurs ontsnapte ik aan de drukte om een rustige avond tegemoet te gaan. Terwijl ik net vertrok en onderweg naar huis was kreeg ik een belletje. Ik nam op en Michael vertelde mij dat hij zojuist een kaartje van mij had ontvangen die hij doorgegeven kreeg van een van de standhouders op de beurs. Hij was op zoek naar een webdesigner, en ik was blij verrast dat een kaartje uitdelen op een beurs zo snel effect kon hebben. We belde ca. een half uurtje en ik had al een duidelijk beeld van wat Michael wilde. We planden direct een contactmoment om de opdracht verder te bespreken en kennis te maken.

Webdesign Roosendaal: de presentatie & kennismaking

Dezelfde dag ging ik aan de slag. Het eerste concept van de homepage van de website was al snel gerealiseerd. Enkele dagen later presenteerde ik het volledige ontwerp in Roosendaal tijdens ons eerste contact moment. Terwijl we kennismaakten vertelde ik Michael dat ik al aan de slag was gegaan met een ontwerp, nog voordat we de details hadden besproken. Michael was verrast! Ik toonde het ontwerp van zijn nieuwe site… Daar was het moment van stilte en een ‘wauuuw’ als gevolg. “Wat is dit vet!” zei hij. Positiever kon ik het niet wensen!

Betaalbaar webdesign Roosendaal
Betaalbaar webdesign Roosendaal

Zakelijk webdesign (Roosendaal)

Michael wilde een zakelijke uitstraling die ook warmte en luxe liet zien. Zijn coaching moest een doelgroep aanspreken die zelf ook kwaliteit zou verwachten, dus geen prijsvechter uitstraling. Ik ontwierp een zakelijk webdesign met de gewenste elementen. Het resultaat was 100% zoals gewenst!

Verschillende webdesign thema’s

Naast een homepage waren er ook 3 thema pagina’s die ook ieder hun eigen uitstraling moesten krijgen. Michael gaf de kleurstelling door en op basis daarvan kreeg hij 3 ontwerpen. Persoonlijke coaching, team trajecten en trainingen.

We maken websites en webdesigns door heel Nederland, dus ook in Roosendaal!

Ben je gevestigd in Roosendaal en op zoek naar een goede webdesigner of een nieuw webdesign voor jouw website? Met deze website van Michael Ligtvoet uit Roosendaal heb je een idee te zien welke kwaliteit webdesign je kunt verwachten als je voor Positive People kiest!

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen