Paardencoach Tanja Hoornick, kiest voor marketing van +P (marketing voor coaches)

Tanja Hoornick kwam via een andere tevreden klant (Lotte Hoornick) bij ons terecht voor een nieuwe website + huisstijl. Ze ging voor zichzelf beginnen als ZZP paardencoach. Wanneer je als ZZP’er aan de slag gaat dan heb je natuurlijk een website nodig en divers ander marketing materiaal, ten minste als je het serieus aan wilt pakken. Ontdek wat het haar als coach op heeft geleverd.

tanjahoornick.nl - Full service Marketing
Responsive Webdesign middelburg
Marketing voor coaches? Daarbij hoort ook Responsive webdesign (Middelburg)

Waarom marketing voor coaches?

Tanja wilde als coach vooral interactie met de websitebezoeker en een overzichtelijke website met een duidelijk eigen stijl. Marketing voor coaches gaat vooral om onderscheidend te zijn en vertrouwen uit te stralen. Je wilt de juiste personen aantrekken, niet elke coach past bij elk type persoon.

Wat maakt marketing voor coaches anders?

De markt raakt steeds voller met coaches en trainers. Hoe zou dat toch komen? Mensen worden steeds bewuster en merken dat er verandering nodig is om gezond en lekker te kunnen leven. Maar wat hebben mensen nodig? Luisteren naar het gevoel is vaak lastig, en niet over je grenzen gaan ook! Zo ontstaan er steeds meer coaches die mensen willen helpen naar een gezondere leefstijl met minder last van stress.

Met marketing voor coaches laat je zien wie je bent

Met een goede website zorg je ervoor dat je goed te onderscheiden bent van de rest. Ook professionele fotografie en eventueel een bedrijfsvideo zijn enorm belangrijk voor coaches en trainers om vertrouwen uit te stralen. De persoon die door de coach geholpen zou willen worden moet zich veilig en vertrouwd voelen bij een coach. Een website is dan een mooi middel om online kennis te maken met de coach zelf. Dat bespaart de kans op afhaken na een eerste kennismaking enorm.

webdesign middelburg

Webdesign voor paardencoach Tanja met opvallende paars tinten

Tanja wilde de paars tinten er echt in terug laten komen, wat goed gelukt is en de grafische marketing elementen duidelijk naar voren laat komen. Met op de achtergrond een half transparant beeldmerk, waardoor de sfeer en herkenbaarheid mooi wordt doorgetrokken achter de tekst. Met een duidelijke call to action onderaan de pagina om de website bezoeker goed te begeleiden. Saar het paard is mede-coach en nodigt jou uit voor een coaching sessie.

+P wil de wereld een stukje mooier maken door webdesign voor coaches en trainers aan te bieden

Positive People, de naam zegt het al, realiseert ook marketing oplossingen voor andere coaches en trainers… De ‘wereldverbeteraars‘ die graag iedereen gezond en gelukkig zien. Zo denken wij er ook over en helpen daarom graag om coaches & trainers zo veel mogelijk bereik te geven met onze expertise (online) marketing.

Ken of ben jij een coach in de omgeving van Middelburg die een webdesign nodig heeft?

Contact opnemen

marketing voor coaches: visitekaartjes

Visitekaartjes laten maken met afbeelding

We maken niet alleen websites… we helpen mee met de hele marketing mix van bedrijven. Marketing voor coaches zoals die voor Tanja is een marketing totaalpakket waarin ook visitekaartjes worden aangeboden. In dit design zie je dezelfde elementen van de website terugkomen voor nog meer herkenning. Alle elementen komen samen in zowel de online middelen (website / social media) als bij offline marketing middelen (visitekaartje / flyer / brochure).

Drieluik brochure een effectief marketing middel

Een drieluik brochure is een mooi tastbaar stuk marketing waarmee je mensen op een snelle manier kennis kan laten maken met je bedrijf, zonder alle afleidingen die een website met zich meebrengt. In de drieluik brochure zet je de belangrijkste informatie, en niet te vergeten de contact informatie. Bij de brochure van Tanja hebben we gekozen om een QR code toe te voegen zodat mensen niet het website adres hoeven in te toetsen, maar direct de code kunnen scannen.

Marketing voor coaches: drieluik brochure

Ben je gevestigd in omgeving Middelburg? We helpen je graag op weg met jouw webdesign & marketing

We nemen graag contact met je op om de mogelijkheden en kosten te bespreken voor de marketing middelen die jij nodig hebt om je bedrijf er goed uit te laten zien – zowel online als offline.

Contact op laten nemen

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Nick Huiszoon
Als fan en ervaringsdeskundige van het (kleine) ondernemerschap ken ik de uitdagingen en valkuilen en weet ik wat ondernemers willen. Vanuit die ervaring ondersteun ik - met het team van Positive People - jou als ondernemer tijdens de reis naar financiële vrijheid en bedrijfsoptimalisatie. Dit doen we met behulp van marketing & online sales, training en coaching.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen