Webdesign Den Haag, Zuid-Holland (casus: Tanja Faber – Baetsen)

Tanja van De Gewijde Reis en Sacred Lotus, geeft jaarlijks diverse trainingen, opleidingen en retraites. Daarbij hoort natuurlijk een goede website met maatwerk webdesign. 

Webdesign Den Haag, SacredLotus.nl - Tanja Faber Baetsen
Webdesign Den Haag – sacredlotus.nl

Website casus: Tanja Faber-Baetsen

Tanja is sinds 2020 klant van ons. Ze heeft samen met haar man Lars Faber haar website en marketing werkzaamheden ondergebracht bij ons. We mochten diverse opdrachten voor hen maken waaronder het ontwerp van De Gewijde Reis en deze website: sacredlotus.nl. Het moest een magische maar toch ook heldere look & feel krijgen, en dat is gelukt.

Webdesign voor coaches & trainers

De markt raakt steeds voller met coaches en trainers. Een goed webdesign is daarom belangrijk om jezelf te kunnen onderscheiden. Ook mooie fotografie en een bedrijfsvideo’s zijn enorm belangrijk voor coaches en trainers om ‘online kennis’ te kunnen maken. Juist die doelgroep heeft het nodig van vertrouwen en netwerk. Recensies, openheid en vooral video, zijn belangrijke middelen om de juiste energie over te brengen.

Wij maken de wereld een stukje mooier i.c.m. webdesign en coaching

Positive People, de naam zegt het al, trekt op bijzondere wijze coaches aan als doelgroep! Lars en Tanja zijn zijn ook trainers en coaches en zijn blij met de diensten van Positive People. Nu kunnen zij mooi mensen helpen en wij voor hun meer mensen online bereiken. Mooi teamwork toch?

Let’s grow & heal together!

De wereldverbeteraars die graag iedereen gezond en gelukkig zien. Ken of ben jij een coach of trainer die een webdesign nodig heeft? Gooi dan eens een balletje op en neem contact met ons op… let’s grow together!

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen