Social Media beheer & content planning

Bij Positive People houden we ervan om ondernemers (online) te helpen groeien en zo – als rechterhand – een deel van de verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Dat helpt het groeiproces te stroomlijnen en te verlichten. 

Als onderdeel van ons marketingbureau hebben wij sinds kort ons aanbod social media beheer toegevoegd, onder leiding van Tania Lopes van Ta-Va. Tania richt zich samen met het Positive People marketing team op het leveren van kwalitatieve diensten zoals social media beheer en contentplanning. 

Denk daarbij aan het opzetten van effectieve social media campagnes, het schrijven van content en het communiceren vanuit de juiste tone-of-voice die past bij jouw bedrijf.

Voor Social Media beheren voor bedrijven

Bij Positive People houden we ervan om ondernemers (online) te helpen groeien en zo – als rechterhand – een deel van de verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Dat helpt het groeiproces te stroomlijnen en te verlichten. 

Als onderdeel van ons marketingbureau hebben wij sinds kort ons aanbod social media beheer toegevoegd, onder leiding van Tania Lopes van Ta-Va. Tania richt zich samen met het Positive People marketing team op het leveren van kwalitatieve diensten zoals social media beheer en contentplanning. 

Denk daarbij aan het opzetten van effectieve social media campagnes, het schrijven van content en het communiceren vanuit de juiste tone-of-voice die past bij jouw bedrijf.

Zelf doen, samen of volledig uitbesteden

Ontdek hoe we jouw bedrijf actief (op basis van de beste frequentie) en professioneel op social media kunnen presenteren. Wij regelen jouw socials terwijl jij je bezighoudt met waar je echt goed in bent en blij van wordt binnen jouw bedrijf.

Je hebt keuze uit drie opties social media beheer

Als assistent van ondernemers weet ik waar vraag naar is. De vraag van social media beheer is groot. Er zijn nog veel te veel bedrijven passief of niet consistent aanwezig op social media. En dat is niet in het voordeel voor de betrokkenheid en professionaliteit van je bedrijf! 

Met hulp van het marketing team van Positive People help ik jou graag de social media van jouw bedrijf professioneel en consistent onder de aandacht van mensen te krijgen. Je kunt kiezen uit de volgende 3 mogelijkheden:

Geef Alles Uit Handen

Heb je geen zin of tijd om je druk te maken over social media? Geen probleem! Laat ons al het werk voor je doen. Van bedenken tot plaatsen, wij regelen alles, zodat jij je kunt concentreren op zaken waar jij energie van krijgt.

Voordelen voor jou:

 • Wekelijks actief op social media: Geen stress meer over wat en wanneer te posten, wij nemen alles in overleg met jou van je over.
 • Professionele uitstraling: Ons team zorgt voor aantrekkelijke posts die je merk echt laten stralen.
 • Tijd overhouden voor andere belangrijke zaken.

Ondanks dat we alles voor je oppakken is, of de content welke geplaatst wordt door jou zelf bepaalt of we sparren hier samen over of wij bepalen het a.d.v. strategie/doelgroep analyse en daarnaast sturen wij altijd alle content langs jou ter goedkeuring wanneer we de planning invullen voor je.

Samen Aan De Slag

Wil je wel betrokken blijven, maar ook wat hulp krijgen? Dat begrijpen we helemaal! We werken samen met jou, waarbij we jouw ideeën combineren met onze expertise voor het beste resultaat.
Voordelen voor jou: 

 • We sparren samen waardoor we tot de beste strategieën komen.
 • Ontdek de geheimen van social media en leer hoe je zelf je kanalen kunt beheren met behulp van ons.
 • Jij behoudt de controle, maar met een extra paar handen om je te helpen als dat nodig is.
 • Je levert zelf de basis van teksten en afbeeldingen aan, wij zorgen voor een optimalisatieslag.

Do It Yourself + advies en tips

Wil je het zelf proberen maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen! Wij bieden persoonlijk advies en handige tips om je op weg te helpen.
Voordelen voor jou:

 • Wij staan klaar om je stap voor stap te begeleiden, zodat jij snel de social media vaardigheden onder de knie krijgt.
 • In plaats van uitbesteden, investeer je in je eigen kennis met professionele begeleiding. Zo hoef je niet in de valkuilen van het leerproces te stappen! Een win-win!
 • Leer hoe je jouw merk het beste kunt laten zien op social media met advies en marketing tips van ons team. Zo word je een echte pro in no time.

Kies het pakket dat het beste bij jou past en laten we samen jouw merk een boost geven op social media!

Actuele Social Media beheer Prijslijst downloaden

Werkwijze social media beheer

Stap 1: Kennismaking en strategiebepaling

We beginnen met een grondig gesprek om jouw bedrijf te leren kennen. We willen weten wat je doet, wie je doelgroep is en wat je doelstellingen zijn. Op basis hiervan stellen we een gepersonaliseerde social media strategie samen die past bij jou en jouw doelgroep. 

In de strategie bepalen we zaken als:

 • de bericht frequentie (hoe vaak plaatsen we iets?)
 • welke kanalen? 
 • het soort content

Stap 2: Content planning

Na het vaststellen van de social media strategie gaan we aan de slag met het opstellen van een contentkalender. Hierin plannen we de frequentie en het type content dat we gaan verspreiden via jouw social media kanalen.

Stap 3: Creatie van content

Met de contentkalender als leidraad creëren we boeiende en relevante content op basis van aangeleverd materiaal door jou of wij nemen je dit ook uit handen en maken de content die aansluit bij jouw merk en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Dit kan variëren van tekstuele berichten tot afbeeldingen, video’s, stories en blogs afhankelijk van het afgesproken budget. De invulling van de content is altijd maatwerk.

Stap 4: Publicatie en social beheer

We plaatsen de content op de afgesproken tijdstippen en monitoren de reacties en interacties van jouw volgers. We reageren (indien gewenst) op opmerkingen en berichten om de betrokkenheid te vergroten en een positieve community rond jouw merk op te bouwen.

Stap 5: Analyse en optimalisatie

We houden dagelijks de prestaties van jouw social media activiteiten in de gaten. Met behulp van analyse tools evalueren we wat wel en niet werkt. Soms werkt het ene tijdstip beter dan het andere voor jouw doelgroep. Een video kan beter aanslaan dan een foto. Zodoende optimaliseren we waar mogelijk met streven naar het beste resultaat. 

Op basis van deze inzichten schaven we de strategie hier en daar wat bij om de effectiviteit te maximaliseren.

Stap 6: Rapportage en feedback

Regelmatig leveren we gedetailleerde rapporten over de prestaties van jouw social media kanalen. We bespreken deze rapporten samen en geven advies over mogelijke verbeteringen en nieuwe kansen voor groei.

Door deze stappen te volgen, zorgen we ervoor dat jouw social media kanalen optimaal worden benut om jouw bedrijf te laten groeien en jouw doelgroep te bereiken, zonder dat je daar zelf actief mee bezig hoeft te zijn. Het is een mooi en bevredigend proces wanneer je jouw eigen bedrijf actief en professioneel voorbij ziet komen online!

Klaar voor een professionele aanpak van jouw bedrijf socials?

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en ben je klaar om jouw bedrijf op social media een enorme boost te geven in aanwezigheid en zichtbaarheid? Laat het ons direct weten.

Neem contact op voor meer informatie

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

Social Media beheer & content planning brochure downloaden
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen