100 rondvaart aanvragen in 6 maanden via website + SEO module rondvaart-zeeland.nl

Ondernemer Daniel Lipjes van rondvaart-zeeland.nl vertelt over zijn nieuwe website en hoe de marketing en SEO kosten zichzelf snel (in 2 maanden) terug hadden verdiend! Ontdek de gouden marketing combinatie voor terugkerende omzet.

Download hier de resultaten

Daniël lipjes Rondvaart Zeeland volle boten door SEO & Website van Positive People

Zeehonden Safari & rondvaarten op een luxe yacht!

Daniël Lipjes benaderde +People met een leuke opdracht: “Kunnen jullie een website maken voor mijn rondvaarten bedrijf? Het probleem is wel; kan het snel? Het rondvaart seizoen is al lang begonnen en ik heb nog geen aanvragen en niemand weet nog van mijn bestaan in Vlissingen! Zorg jij voor de marketing dan zorg ik ervoor dat de boot klaar is voor gebruik.” Daniël legde al het vertrouwen voor zijn marketing bij ons en we mochten voor een vast afgesproken budget een marketing plan maken en uitvoeren, uiteraard stemden we dit wel met Daniël af.

Start-up marketing pakket: Lanceer je bedrijf!

Om rondvaart-zeeland.nl op de kaart te zetten kozen we voor de volgende marketing middelen die vallen onder het ‘lanceer je bedrijf‘ marketing pakket:

  • Een WordPress website met een maatwerk website ontwerp
  • Concurrentie en zoekwoorden onderzoek voor een perfecte domeinnaam
  • Er moest een bedrijfslogo ontworpen worden
  • Flyers incl. QR code om snel en makkelijk online te kunnen reserveren
  • Banners voor op de railing van de boot en vertoning bij de sluis
  • SEO module + strategie om online concurrenten te kunnen evenaren of passeren.
  • Google bedrijfsprofiel + recensies

Bij het lanceer je bedrijf marketing pakket laat je de volledige marketing strategie, planning en uitvoering aan ons over maar je houdt nog wel de regie. Voor een vast bedrag wordt de hele marketing uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt en geld mee verdient. Gaandeweg betrekken we je bij uitvoering van de plannen en ideeën.

Binnen twee weken staat de website online om ‘warm te draaien’ in Google

Het doel is om de investering zo snel mogelijk weer terug te verdienen, met zo min mogelijk financiële middelen. Daarom staat binnen twee weken een basis website online zodat Google de site kan indexeren, wat nodig is om zichtbaar te worden online. Dit proces duurt soms een paar maanden bij nieuwe websites, voordat je gaat concurreren met andere websites. Ondertussen wordt er gewerkt aan de huisstijl en een logo en andere marketing middelen.

WordPress website met een maatwerk webdesign

Een voorbeeld van de homepage van de WordPress website. Je ziet dat het een maatwerk design is door de golven en de indeling van de website. Er is een duidelijke call to action, zodat mensen tot actie aangeroepen worden en goed begeleid worden in de website.

Google recensies + Google bedrijfsprofiel

Er is een onderdeel met recensies gekoppeld met het Google bedrijfsprofiel zodat geloofwaardigheid en autoriteit wordt verhoogd.

Webformulier, in drie stappen kosteloos online reserveren

Er is een duidelijk webformulier waar via verschillende knoppen naartoe wordt gelinkt. Dit is het belangrijkste onderdeel van de website. In 3 stappen kunnen mensen hun rondvaart reserveren, waarna Daniel (kapitein!) contact op kan nemen met de aanvrager van de rondvaart voor bevestiging.

We kozen voor een WordPress website met Responsive webdesign

Responsive webdesign is een must voor goede gebruiksvriendelijkheid en betere online vindbaarheid. Google wil alleen websites laten zien die goed in elkaar zitten en hun best hebben gedaan en goede kwaliteit informatie presenteren.

Responsive webdesign voor rondvaart-zeeland.nl - goed voor SEO
Responsive webdesign is goed voor SEO!

Niet alleen online marketing middelen zijn belangrijk

Naast het online gedeelte om mensen naar de boot te trekken maakten we gebruik van gedrukte banners voor op de boot en bij de sluis waar veel mensen passeren. Zodat het vanaf de wal te zien is waar de boot voor dient en hoe mensen kunnen reserveren.

De boot ligt in de Michiel de Ruyter yachthaven in Vlissingen. Een trekpleister voor toeristen, juist daarom zijn de banners zo belangrijk.

Banners voor buitengebruik & flyers voor hotels, toeristen en voorbijgangers

Geen mooie praatjes maar bewijs:
Een SEO module is een vereiste voor online vindbaarheid in Google

De SEO module zorgde voor goede online teksten die concurreren met bestaande bedrijven in dezelfde branche. Het is niet eenvoudig om online goed in beeld te komen. De juiste teksten moeten op strategische manier worden geplaatst. Niet voor niets is SEO een vakgebied op zich tegenwoordig. Als je websitebezoekers en offerteaanvragen wilt, dan is SEO echt nodig op je website. Zie hieronder de resultaten voor rondvaart-zeeland.nl

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen