Samenwerking met Maakum! Prodin webdesign Hilversum, Noord-Holland

 

Opdrachtgever: Maakum
Website: https://prodin.nl – (Webdesign Hilversum, Noord-Holland)
Over de opdracht: Maakum bouwt zelf websites en beheert een eigen gemaakt CSM systeem: Maakum! CMS.  Paul, de eigenaar van het bedrijf, werkt al wat langer samen met ons en we hebben een gezamenlijke klant Lars Faber. Maakum huurt Positive People in voor het maken van Wordpress websites, Wordpress templates en maatwerk webdesign.

Responsive webdesign Hilversum


Webdesign Hilversum: casus

Ook voor Prodin te Hilversum, mochten wij in opdracht van Maakum een uniek maatwerk webdesign maken. Prodin is een ERP systeem, wat met dit passende website ontwerp meer tot zijn recht komt. We brachten perspectief en diagonale vlakken in de website waardoor het ruimtelijk oogt. Ook is er een duidelijke Call To Action toegevoegd voor duidelijke interactie met website bezoekers.

Gekozen voor zakelijk webdesign

Een website met een uniek ontwerp waar de zakelijke website bezoeker zich thuis voelt. Daarnaast heeft de homepagina bewegende effecten bij binnenkomst. De aandacht gaat daardoor naar de belangrijkste elementen. Het bewegende effect geeft een extra beleving op de website.

Webdesign Hilversum en omstreken

Ben je gevestigd in Hilversum en op zoek naar een goede webdesigner of een nieuw webdesign voor jouw website, dan geeft dit al een goed beeld van welke kwaliteit webdesign je van ons kunt verwachten.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen