Kinderopvang Lien! Kiest voor Positive People! (Webdesign Vlissingen)

De nieuwe website van Kinderopvang Lien staat online en wat een vooruitgang! Thanks Toby Hamelink van thfilms.nl voor het doorverwijzen van jouw klant Eveline van Kinderopvang Lien!

Na één gesprek bouwden we een compleet nieuwe responsive website

Kinderopvang Lien! Webdesign Vlissingen
Responsive design dat op elk scherm formaat goed oogt!

Responsive webdesign betekent dat het op elk beeldscherm formaat goed werkt. Veel mensen zoeken informatie op via telefoon, daar moet altijd extra rekening gehouden worden met het website ontwerp. Je ziet tegenwoordig nog steeds websites die hun mobiele versie niet goed hebben staan. Informatie kan dan niet goed worden getoond en dat kan hinderlijk zijn voor je website bezoekers.

Bij een nieuwe website horen natuurlijk professionele foto’s

Daar hoefden wij deze keer niet achteraan want Toby had voor Eveline al een professionele fotoshoot gedaan en een mooie bedrijfsfilm gemaakt (zijn specialiteit!). Het is wel zo fijn om met top kwaliteit content (foto’s & video) te werken.

Eveline is geen held met computers, maar kan nu toch zelf eenvoudig haar WordPress website beheren!

Eveline had vooral de wens om samen met haar team aan de website te kunnen werken. Noodzaak was dat zij niet afhankelijk zouden zijn van een website bouwer om teksten en afbeeldingen te kunnen veranderen. We hebben de website in WordPress gebouwd en alle toeters en bellen en overbodige knopjes uitgezet. Nu ziet het beheer scherm van de website er heel opgeruimd en overzichtelijk uit, waardoor het zelfs voor Eveline, die van zichzelf zegt ‘geen computer held’ te zijn, toch makkelijk om de website te onderhouden.

Eveline van kinderopvang Lien

“Wij zijn blij met onze nieuwe website!”

Positive People kwam op mijn pad via Tobi Hamelink, de fotograaf en videograaf die ik destijds inhuurde voor bedrijfsfotografie. Nick nam contact met ons op en binnen de kortste keren stond onze nieuwe website online met een uniek eigen design. Zelfs de elementen die wij op de muren hebben in onze vestigingen komen terug in de website. Super leuk gedaan! We hebben ook veel complimenten gekregen over de nieuwe website. Super!– Eveline Luchtmeijer, directrice Kinderopvang Lien!

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Nick Huiszoon
Als fan en ervaringsdeskundige van het (kleine) ondernemerschap ken ik de uitdagingen en valkuilen en weet ik wat ondernemers willen. Vanuit die ervaring ondersteun ik - met het team van Positive People - jou als ondernemer tijdens de reis naar financiële vrijheid en bedrijfsoptimalisatie. Dit doen we met behulp van marketing & online sales, training en coaching.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen