Onze missie, visie en samenwerken

Ons motto is, samen kom je verder en realiseer je gezamenlijk succes. Ondernemen is vaak topsport en we hebben dagelijks diverse petten te gelijk op. Juist daarom is een team van op elkaar ingespeelde ondernemers om je heen van belang. Positive People is geen ‘one brand show’, maar richt zich juist op de verzameling van (gelijk gestemde) ondernemers. De eenheid, de tribe.

Onze missie is samenwerken met ondernemers en winst behalen. We zijn geen concurrenten van andere marketingbureau’s. We werken anders en zien dit anders. Wat we wel doen is de krachten van andere marketingbureau’s en getalenteerde professionals bundelen, voor het gewenste resultaat van onze klant.

Samenwerken en delegeren

Samenwerken is onderdeel van deze missie, waarbij we ook delegeren aan gelijkgestemde mede-ondernemers. Het groeiende netwerk van Positive People ondernemers (klanten en samenwerkingspartners) groeit langzaam naar een geheel. Mooi om te werken aan dit netwerk en daarmee een vangnet van slimme en talentvolle ondernemers te creëren, die allen willen groeien… zowel persoonlijk als zakelijk.

Expertises en krachten bundelen

De expertises van ondernemers en talenten in het netwerk worden steeds meer gebundeld en we zetten ons ook steeds meer in om dit netwerk te kunnen laten groeien. Ben jij een ondernemer die de kracht van samenwerken omarmt, dan delen wij een belangrijke kernwaarde.

Samen kom je verder en sta je sterker

Ons motto is, samen kom je verder en maak je gezamenlijk succes mogelijk. Althans als je de juiste mensen met elkaar verbindt. Ken je dat gevoel dat je favoriete sporter of elftal een belangrijke wedstrijd of kampioenschap wint? Dat gevoel ontstaat wanneer je op elkaar bent ingespeeld en de winst pakt. Achter dat overwinningsgevoel schuilt een goede strategie, toewijding een team van professionals die de wil hebben om als team te winnen.

everything is energy

Samen groeien door verbinding, analyse en slimme methodiek

Jij groeit (als mens en ondernemer), jouw bedrijf groeit en wij groeien net als jij. Elke fase kent zijn uitdagingen. We leren van elkaar. Zelfs de stagiair kan met een goed idee komen en dat wordt gehoord.

De marketing die we voor jouw bedrijf neerzetten is gebaseerd op de concepten: SMART, DISK en NLP waarbij we zorgen dat de doelen meetbare en schaalbare zijn. Meten is weten zodat we beiden kunnen opschalen waar nodig. Daarin is jouw succes ons succes!

Onze visie

Waarom werkt vrijwel ieder bedrijf voor zich? Waarom is de concurrentie moordend in vrijwel elke branche? Wat is de meerwaarde van deze individualisering?

Wat nu als we elkaar niet meer zien als concurrenten… maar leren verbinden en meer zouden samenwerken. Dan is er een (nieuw) samenwerkend en samengevoegd netwerk van gelijkgestemden mogelijk. Wij noemen dit de corporate tribe.

De visie van Positive People is om individualisering (ook maatschappelijk) te veranderen. Met elkaar om te gaan als tribes die elkaar meer gunnen en meer samenwerken, leren van elkaar en daardoor excelleren. Wij zijn ervan overtuigd dat verbinding de sleutel is tot harmonie en succes.

Positive People is geen ‘one brand show’… de ’tribe’ is waar het om gaat. Doe je ook mee aan deze maatschappelijke verandering? Laten we kijken hoe wij de tribe waar mogelijk kunnen uitbreiden. #eenheid

We maken van jouw website
een geld verdien machine

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen