MEET OUR TEAM:

Als je alleen bent ben je sneller, als je samenwerkt kom je verder. Ontmoet ons landelijke team van samenwerkende ondernemers.

Nick Huiszoon

Nick Huiszoon

Directeur
nick@positivepeople.eu

Rollen:
Marketeer, (leefstijl) designer, levensgenieter, coach, motivator, regisseur, ondernemer, vader, directeur, mentor, sparringpartner

Skills:
Grafische vormgeving, marketing, mensen enthousiasmeren, netwerken, coaching, mensen verbinden, visionair denken. 

Over Nick

Bedenker van creatieve concepten, oplossingen en bedrijfsideeën. Goed in het vertalen van emotie naar tekst en beeld. Geïnteresseerd in de psyche van de mens, zelfontwikkeling en mensen helpen bij het vormgeven van hun leven.

“Vanuit gevoel creëren, vanuit verstand realiseren, vanuit intuïtie excelleren”
– Nick Huiszoon

Foto van Ufuk Argun

Ufuk Argun

Techniek & video editing
ufuk@positivepeople.eu

Rollen:
Website bouwer, technisch support, WordPress specialist, interactie vormgever, UX/UI ontwerper, fotografie, proces ontwikkeling

Skills:
WordPress, Elementor, Divi, HTML, CSS/Bootsrap, PHP, SEO optimalisatie, Photoshop, Illustrator, XD, Figma, Lightroom, Premiere Pro, After Effects, FL Studio

Over Ufuk

Ufuk is een young professional die naast zijn HBO studie ons team versterkt op technisch vlak en video editing. Eigenlijk is hij overal voro inzetbaar wat hem tevens de perfecte support medewerker maakt. Hij heeft een enorme ambitie en is dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling. 

Zijn mentors zijn onder andere: Michael Pilarczyk, Robert Kiyosaki, Napoleon Hill, Timothy Ferris.

“Veel mensen kunnen het werk doen, maar niemand kan het doen zoals wij”.
– Ufuk Argun

Over ons

Teamwork

Persoonlijk, Daadkrachtig en Teamwork

Samenwerken op een persoonlijk level als één team met een gezamelijke missie. Effectief communiceren met een duidelijk doel voor ogen en een gestroomlijnd plan van aanpak; op een succesvolle toekomst!

#samenwerken

Online marketing specialisten

Bereik mensen / klanten online

Het begint bij een idee, creativiteit brengt het tot leven en het resultaat geeft een glimlach op ieders gezicht. Wij zorgen ervoor dat jij online een mooie indruk en positieve ervaring achterlaat. En wat krijg jij ervoor terug?

#zichtbaar_worden

Goed gereedschap is...

Goed gereedschap is het halve werk

De juiste tools om jouw doel te bereiken. Elk doel zijn eigen tool ;-). Samen kijken wij wat jij en jouw bedrijf nodig heeft om dat doel te bereiken. We verwerken dit in een plan, voeren het samen uit en bereiken een hoger niveau!

#ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching & training

We werken samen met een team van coaches en trainers waarmee we ondernemers ondersteunen op het gebied van leefstijl, persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei.  

#ondernemen

Google richtlijn

Google richtlijnen als basis

Bij de meeste ondernemers is Google een van de bronnen van inkomsten. De plek waar 99% van alle online zoekopdrachten worden gedaan. Daar moet je website zichtbaar zijn vinden wij. 

#google_vriendelijk

Social Media

Sociaal zijn levert meerwaarde

Op een leuke en professionele manier onder de mensen aanwezig zijn. Social media is de plek waar de gunfactor aan een ieder van ons wordt toebedeeld. Zorg dat je bedrijf er goed uitziet op social! 

#sociaal