WordPress webdesign

Bekijk ons WordPress webdesign portfolio waarmee je kunt zien welke kwaliteit website ontwerpen je van ons kunt verwachten. We kunnen binnen 14 dagen zorgen dat jij met je nieuwe website online staat. Hier kun je alvast wat inspiratie opdoen. Heb je wat moois gevonden laat het ons even weten, dan maken we in no-time een uniek ontwerp voor jouw website.

Ons WordPress webdesign portfolio

Webdesign gemaakt voor het WordPress website beheersysteem. Bekijk wat we aan webdesign hebben opgeleverd de afgelopen tijd.

WordPress webdesign is snel

Het WordPress webdesign proces werkt snel en eenvoudig. We kunnen binnen een paar dagen een website voor je ontwerpen. Zodra je ons de teksten en inhoud aanlevert kunnen we binnen 14 dagen live staan met jouw nieuwe WordPress website. Wil je hem zelf beheren? Dat kan ook, al raden we dat af. Waarom zou je het niet gewoon uitbesteden? Wel zo makkelijk en snel!’

Met WordPress webdesign heb je in no-time een nieuwe site

Als marketingbureau kiezen wij voor het WordPress beheersysteem om websites mee te bouwen. We combineren WordPress met Elementor, Crocoblock, Ultimate Add-ons, en nog talloze andere PRO plugin’s waarmee we WordPress webdesigns, templates, themes en landingspagina’s kunnen bouwen in een handomdraai.

We bouwen WordPress websites en webshops voor ondernemers door heel Nederland

We richten ons op ondernemers in Nederland en maken zo nu en dan ook websites in andere talen. We bouwen websites voor bedrijven in heel Nederland. Of je nu in Nederland of ergens anders in de wereld je website online wilt hebben, het maakt voor ons niet uit.

Naast WordPress websites bouwen we geregeld kleine WordPress (woocommerce) webshops.

Wil jij een betaalmodule in jouw WordPress website dan kunnen we dat op korte termijn voor jou realiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

We optimaliseren onze wordpress designs voor de Google zoekmachine

(Zoekmachine optimalisatie, SEO)

Als we een website bouwen in WordPress dan maken we gebruik van design dat aansluit aan de wensen van Google. Een site moet snel zijn en geoptimaliseerd worden voor Google, daar moet je als webdesign bureau echt wat voor doen. Standaard zijn websites niet geoptimaliseerd. We werken daarom met verschillende PRO WordPress Plug-ins. Zodra een website is geoptimaliseerd krijg je een betere waardering van de Google zoekmachine en wordt jouw website eerder getoond in de resultaten.

Beter vindbaar in Google

We bouwen responsive WordPress websites

Een responsive webdesign is een type website ontwerp waarbij de website zich aanpast aan de grootte van het scherm.  Dit betekent dat ongeacht of een gebruiker de website opent op een desktopcomputer, laptop, tablet of mobiel apparaat, gegarandeerd een optimale kijkervaring heeft.
Webdesign Delft
webdesign middelburg

Mobiel geoptimaliseerde websites scoren beter in Google (responsive webdesign)

Responsive WordPress webdesign zorgt voor een betere gebruikerservaring door eenvoudige navigatie en leesbaarheid op alle schermen. Nu meer mensen websites bezoeken via mobiele apparaten dan ooit tevoren, is het essentieel voor bedrijven om ervoor te zorgen dat hun websites geoptimaliseerd zijn voor alle schermformaten. Is jouw site al responsive?

Resonsive design bevordert je website positie in Google (en andere zoekmachines)

Naast de optimalisatie voor verschillende apparaten zorgen responsieve webdesigns ook voor betere SEO-resultaten. Goede SEO betekent, meer website bezoekers via Google. Google gebruikt een aantal factoren bij het rangschikken van websites in zijn zoekmachine resultatenpagina (SERP), en één van die factoren is mobiel-vriendelijkheid. Responsive WordPress ontworpen websites zullen automatisch hoger scoren in de zoekresultaten, omdat Google ze zal herkennen als gemakkelijk te bekijken op elk apparaat. Pluspunten dus!

Responsive designs krijgen meer belangstelling van Google; dat betekent meer website bezoekers

Naast de optimalisatie voor verschillende apparaten zorgen responsieve webdesigns ook voor betere SEO-resultaten. Google gebruikt een aantal factoren bij het rangschikken van websites in zijn zoekmachine resultatenpagina (SERP), en een van die factoren is mobiel-vriendelijkheid. Websites die responsief zijn ontworpen zullen automatisch hoger scoren in SERP’s omdat Google ze zal herkennen als gemakkelijk te bekijken op elk apparaat

Wil je meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

We bieden twee varianten van WordPress webdesign:

  1. Vaste prijs aanbod: Een PRO website template
  2. Va. 3500 euro bouwen we maatwerk websites in WordPress.

Een WordPress website maken is niet moeilijk, maar het ligt er wel aan welk niveau, kwaliteit, of doel je wilt bereiken. Ga je kwalitatief voor een 4 of 5 op de schaal van 10, dan kun je het wellicht zelf doen of laten doen door een neefje of nichtje die vanaf de zolderkamer werkt. Wil je echt een goede professionele website neerzetten dan is het een stuk lastiger om zelf een website te bouwen  en vergt het jaren aan kennis opdoen, vaardigheden beheersen en ervaring. Wil je het toch zelf leren en met het gereedschap werken waar wij mee werken? Meld je dan aan voor onze maatwerk WordPress cursus.

In onze maatwerk WordPress cursussen kunnen wij jou leren hoe je zelf met WordPress i.c.m. de door ons gebruikte plug-ins en software een professionele website kunt bouwen met de beste PRO plugins. Heb je interesse in onze online kennisbank en cursusmateriaal? Laat een bericht achter via academy@positivepeople.eu

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen