WordPress webdesign

Als online marketing bureau en WordPress webdesign bureau zijn wij er stellig in: webdesign is de eerst online indruk van een bedrijf.  Ontdek waarom ook wij kiezen voor WordPress webdesign waarmee we onze klanten betere online resultaten laten behalen, waarom we WordPress als CMS systeem kiezen en wat een professionele wordpress webdesigner moet kunnen om succesvolle website projecten te realiseren. En we laten je ons portfolio zien zodat je het resultaat kunt bekijken van onze WordPress experts.

 

Onze missie als webdesign bureau & online marketing bureau

We zijn als groeiend bedrijf en op een missie: om ondernemers in NL en BE online (en offline) naar een hoger niveau te tillen, bedrijfsgroei en persoonlijke groei te realiseren, en ons netwerk van ‘Positive People’ door heel Nederland en België te mengen. Uit ervaring weten we dat vertrouwen en uitstraling een belangrijke factor is als motivatie voor een eerste ontmoeting met een bedrijf. Met de kracht van professioneel WordPress webdesign i.c.m. marketing tools kunnen we de websites van ondernemers laten opvallen, verhogen we de conversie en maken we van ‘website-visitekaartjes‘ daadwerkelijke ‘geld-verdien-machines‘.

WordPress webdesign en de +P formule, leidt tot succesverhalen

Op basis van de +P formule die we sinds 2023 hanteren maken we elk project tot een succes. Ontdek op deze pagina wat WordPress webdesign voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe wij jou kunnen ondersteunen met onze missie.

WordPress webdesign: in een handomdraai een nieuwe website laten maken

We kiezen als marketingbureau voor WordPress om onze websites mee te designen. We combineren WordPress met Elementor, Crocoblock, Ultimate Add-ons, en nog talloze andere PRO plugin’s waarmee we WordPress webdesigns, templates, themes en landingspagina’s kunnen bouwen in een handomdraai. Dit combineren we met onze marketing tools, zodat we meer website bezoekers naar de website krijgen. Een wordpress webdesign is snel te ontwerpen. Zo houden wij de kosten laag voor onze klanten. We bieden al website pakketten van 350 tot 1500 euro.

We leveren WordPress webdesign voor ondernemers (in NL & BE)

We richten ons op ondernemers in Nederland en België en hebben de laatste jaren talloze WordPress webdesigns (maatwerk) gemaakt voor bedrijven in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant.

WordPress webdesigner samenwerking

+P heeft naast een eigen WordPress Webdesigner ook een samenwerking met een andere WordPress webdesigner in Nederland. Ook staan we open voor meer landelijke samenwerkingen zodat we onze webdesign netwerken kunnen verbinden. Mooi toch om de krachten te bundelen zodat wij en onze klanten op elkaar kunnen rekenen en we altijd op korte termijn wordpress webdesigns kunnen leveren. Zo kunnen we garanderen dat we een complete WordPress website (meestal) al binnen 1 week kunnen opleveren!

Samenwerken als freelance webdesigner voor WordPress? samenwerken@positivepeople.eu

Als marketing en WordPress webdesign bureau houden we Google te vriend
met onze expertise: Zoekmachine optimalisatie

Wordpress websites hebben standaard geen zoekmachine optimalisatie mogelijkheid. Dat is een gemis, want een website scoort niet meer vanzelf goed op Google. Er moet echt vanalles uit de kast worden gehaald om de website goed zichtbaar te maken in zoekmachines. Als WordPress specialist zijn we daarom niet alleen goed in webdesign, maar ook zoekmachineoptimalisatie is een van onze expertises.

WordPress webdesign werkt niet goed zonder SEO plugins

Omdat WordPress standaard geen Zoekmachine Optimalisatie toepast installeren we externe plug ins. We gebruiken deze plug ins om het WordPress CMS te versterken: Rankmath, Redirection, Permalink Manager Pro en YoastSEO, zodat we de pagina’s van onze klanten volgens de richtlijnen van Google kunnen verbeteren en de websites beter worden gevonden.

WordPress is voor iedereen toegankelijk

Het voordeel van WordPress is dat je in een handomdraai nieuwe pagina’s kunt maken. Met de extra plug ins kun je die pagina’s direct optimaliseren. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd: Search Engine Optimization. Je kunt wordpress zo groot maken als je wilt, en bijna alles is mogelijk.

WordPress design vergt responsiveness: Responsive website laten maken is een must

Een responsive webdesign is een type website ontwerp waarbij de website zich aanpast aan de grootte van het scherm.  Dit betekent dat ongeacht of een gebruiker de website opent op een desktopcomputer, laptop, tablet of mobiel apparaat, gegarandeerd een optimale kijkervaring heeft.

Webdesign Delft
webdesign middelburg

Een professioneel WordPress design is altijd volledig responsive

Responsive WordPress webdesign zorgt voor een betere gebruikerservaring door eenvoudige navigatie en leesbaarheid op alle schermen. Nu meer mensen websites bezoeken via mobiele apparaten dan ooit tevoren, is het essentieel voor bedrijven om ervoor te zorgen dat hun websites geoptimaliseerd zijn voor alle schermformaten. Is jouw site al responsive?

Resonsive design bevordert je website positie in Google (en andere zoekmachines)

Naast de optimalisatie voor verschillende apparaten zorgen responsieve webdesigns ook voor betere SEO-resultaten. Goede SEO betekent, meer website bezoekers via Google.

Google gebruikt een aantal factoren bij het rangschikken van websites in zijn zoekmachine resultatenpagina (SERP), en één van die factoren is mobiel-vriendelijkheid.

Responsive WordPress ontworpen websites zullen automatisch hoger scoren in de zoekresultaten, omdat Google ze zal herkennen als gemakkelijk te bekijken op elk apparaat. Pluspunten dus!

Responsive designs krijgen meer belangstelling van Google; dat betekent meer website bezoekers

Naast de optimalisatie voor verschillende apparaten zorgen responsieve webdesigns ook voor betere SEO-resultaten. Google gebruikt een aantal factoren bij het rangschikken van websites in zijn zoekmachine resultatenpagina (SERP), en een van die factoren is mobiel-vriendelijkheid. Websites die responsief zijn ontworpen zullen automatisch hoger scoren in SERP’s omdat Google ze zal herkennen als gemakkelijk te bekijken op elk apparaat

Voorbeelden van recent opgeleverd professioneel webdesign

Professioneel webdesign voldoet aan responsiveness en is zowel op mobiel, tablet, laptop en grotere schermen goed ontworpen. Hieronder een slideshow van onze responsive webdesigns die we de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Veelgestelde vragen over WordPress Webdesign

Ondanks dat dit artikel veel informatie bevat kunnen er nog vragen onbeantwoord gebleven zijn. De meest gestelde vragen over WordPress die we op Google konden vinden beantwoorden we hieronder.

Een wordpress website kun je zelf al (excl jaarlijkse hostingkosten) voor 50 euro maken. Professioneel webdesign laten maken kost natuurlijk meer omdat je te maken hebt met uurloon van de expert.

Een WordPress website maken is niet moeilijk, maar het ligt er wel aan welk niveau, kwaliteit, of doel je wilt bereiken. Ga je voor een 4 op de schaal van 10, dan valt het wel mee. Wil je echt een goede website neerzetten dan is het wel moeilijk en vergt het jaren aan kennis, vaardigheden en ervaring.

In onze WordPress cursussen leer je hoe je met WordPress i.c.m. de door ons gebruikte plug-ins en software een professionele website kunt bouwen met de beste PRO plugins die je van ons mag gebruiken. Heb je interesse in onze online kennisbank en cursusmateriaal? Laat een bericht achter via academy@positivepeople.eu

Met WordPress kun je bloggen, een webshop maken, een website maken, en diverse andere relevante doelen.

Een website met wordpress kost professioneel gezien minimaal 350 euro.

In onze WordPress cursussen leer je hoe je met WordPress een website kunt maken.

Simpel gezegd is WordPress goed voor de meeste mensen die een website, blog of webshop willen. Er zijn altijd mensen die voor of tegen een bepaald CMS zijn. Ook zijn er veel ‘experts’ die zeggen dat ze specialist zijn, maar in de praktijk blijkt vaak dat ze weten hoe je in  Elementor een template kunt maken. Dit betekent niet dat je een expert bent ;-).

Helaas worden veel WordPress websites niet goed gebouwd en worden teveel plugins gebruikt waardoor de prestaties en reputatie van WordPress onder druk kunnen komen te staan. Omdat WordPress zo toegankelijk is, trekt het ook complete beginners aan die nog niet goed in kunnen schatten welke plugins goed zijn, welke hosting nodig is en andere belangrijke facetten die ervoor zorgen dat WordPress goed of slecht functioneert.

Contact opnemen met +People webdesign