Visitekaartjes

Visitekaartjes, flyers en brochures zijn essentiële marketinginstrumenten voor bedrijven van elke omvang. Ze zijn een effectieve manier om informatie over de producten, diensten of evenementen van een bedrijf te verspreiden onder een breed publiek.

Direct naar kosten voor visitekaartjes

Visitekaartjes laten maken

Visitekaartjes laten maken is een geweldige manier om uw bedrijf of persoonlijk merk te promoten. U kunt een professioneel ontwerp laten maken dat uw identiteit en boodschap overbrengt, waardoor het eenvoudig wordt voor mensen om contact met u op te nemen. Als u visitekaartjes laat maken, kunt u er zeker van zijn dat uw logo, contactgegevens en andere belangrijke informatie duidelijk wordt weergegeven. Dit maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten om contact met u op te nemen.

Waarom visitekaartjes laten maken?

Visitekaartjes helpen bij het creëren van een professionele indruk in de markt en geven ook aan wat voor soort diensten en producten je aanbiedt. Met visitekaartjes laat je ook weten hoe je bent als professional of bedrijf. Op deze manier toont u aan dat je serieus bent over je bedrijf en dat je bereid bent om de tijd te nemen om echt contact te leggen met toekomstige klanten en partners. Visitekaartjes laten elke mogelijke vergadering of evenement er professioneel uitzien door hun compacte maar effectieve formaat waarin alle essentiële informatie duidelijk wordt weergegeven.

Kosten voor het laten maken van visitekaartjes

De kosten van het laten maken van visitekaartjes zijn afhankelijk van verschillende factoren. De eerste factor is de hoeveelheid visitekaartjes. Als je veel visitekaartjes wilt laten drukken, dan kunnen de kosten wat lager liggen in vergelijking met een kleinere oplage. Afhankelijk van wat voor soort papier en afwerking je wenst, zoals luxere opties als goud- of foliedruk, kan de prijs aanzienlijk variëren. Uiteraard hangt ook sterk af van de drukker die je kiest. Wij werken zelf met online druk services zoals Canva, Vistaprint en Drukwerkdeal.

Voorbeelden van visitekaartjes

Goedkoop en snel een ontwerp maken met Canva, Vistaprint of Drukwerkdeal

Wij maken gebruik van de diensten die Canva, Vistaprint en Drukwerk Deal aanbieden omdat ze eenvoudig zijn, snel en een goede prijs/kwaliteit verhouding leveren.

De minimale kosten voor visitekaartjes bedragen in materiaal en drukkosten ca. €40 euro incl. btw

De minimale ontwerpkosten voor visitekaartjes zijn €160,- excl. btw

Afhankelijk van de hoeveelheid visitekaartjes die je wilt kunnen de kosten verschillen.

Visitekaartjes laten maken

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Laat een bericht achter

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen