Klanten binden door online marketing

Klanten binden met online marketing: zet de juiste middelen in om website bezoekers te geven wat zij nodig hebben. Zorg daarbij dat zij niet met lege handen en vraagtekens achterblijven. We helpen jou de juiste informatie te delen, op de juiste wijze en de online beleving van website bezoekers te optimaliseren, zodat hun beleving en begeleiding geeft wat zij nodig hebben.

Klanten binden met online marketing. Vergelijk een website met een online winkel. Indien er mensen in jouw winkel zijn dan wil je dat hun beleving optimaal is. Zij moeten een fijn gevoel krijgen op het moment dat ze in jouw winkel (op jouw website) zijn. Dat realiseer je door de juiste vormgeving, koppen, teksten en begeleiding te geven, maar ook door proef monstertjes, zoals een gratis eBook, whitepaper of case study te geven die relevant is voor jouw bezoeker.

Klanten binden is online gevoeliger dan offline

In een echte winkel – waar je fysiek mensen ontmoet – is het eenvoudiger om connectie te maken en de bezoeker (potentiële klant) te binden aan jouw merk / bedrijf, dan wanneer je te maken hebt met een website bezoeker.
Je mist het fysieke aspect en de non-verbale communicatie.
Om website bezoekers om te zetten naar geïnteresseerden en vervolgens als klanten te binden moet je dus veel vaker, veel meer moeite doen omdat je maar een deel van de communicatie kunt uitoefenen.

Hoe we klanten binden door online marketing in te zetten

Door het inzetten van online marketing zorg je ervoor dat jouw verhaal op een goede manier bij jouw potentiële klant terecht komt waardoor klanten binden aan jouw merk of product. Dit doe je op een manier waarmee de bezoeker zich niet opgejaagd voelt, maar juist prettig en op zijn/haar gemak. Je begeleidt website bezoekers op manier waarmee zij geholpen worden, zonder dat daar direct wat tegenover staat. Vooral niet pushen dus met vervelende popups die continu om je oren vliegen.

Wat wij voor onze klanten doen om van hun bezoekers klanten te maken

De volgende opties zijn mogelijk binnen ons online klanten binden met online marketing aanbod:

  • E-mail marketing: mensen krijgen eens per twee weken of per maand een e-mail met relevant nieuws, aanbiedingen of evenementen.
  • Call to action: mensen kunnen een whitepaper, eBook, of casestudy downloaden waarmee ze overtuigd worden van de kwaliteiten en resultaten. Die ontvangen zij per e-mail.
  • Funnels: aan de hand van downloads verzamelen wij e-mailadressen van websitebezoekers, waarop we passende (belangrijk dat het echt relevant is) informatie delen via e-mail marketing.
  • Video boodschappen: met een video kom je dichter in de buurt wanneer je connectie wilt maken met je website bezoeker. We helpen onze klanten met het maken van een video delen die op de juiste plaatsen in de website met geïnteresseerde website bezoekers.

Laat bezoekers niet met lege handen weggaan – zorg dat klanten binden via je website

Wil je meer weten en antwoord op al jouw vragen over klanten binden met je website met bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact op om vrijblijvend in een kort gesprek samen met een van onze specialisten door te nemen.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen