Tijd voor een nieuwe website?

Je wilt informatie over het maken of laten maken van een nieuwe website. Je ontdekt in dit artikel alles wat je nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten. Of je nu een nieuwe website zelf wilt maken of laat maken, met de informatie in dit artikel ga je uren aan tijd besparen. Sinds 2009 help ik mensen bij het bouwen van websites, en dit stappenplan geeft je alle benodigde informatie in eenvoudige taal uitgelegd.

Het maken of laten maken van een nieuwe website kan een tijdrovend project zijn, vooral als je zelf aan de slag gaat. Als je een unieke look en feel wilt dan heb je nog een stapje meer nodig dan alleen WordPress (website bouwer) en een website thema. Om een nieuwe website te maken heb je verstand nodig van diverse software en website techniek, maar met dit stappenplan maak ik het jou een stuk makkelijker, of je het nu zelf doet, of uitbesteed.

Wil je zelf een nieuwe site bouwen of uitbesteden?

Ben je vastberaden om een nieuwe website te maken of laten maken? Lees dan ter voorbereiding ons artikel: een betaalbare website maken of laten maken.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen