Onze werkwijze verbinden met marketing

Marketing is ons vakgebied waarmee we jou helpen door mensen te verbinden aan jouw bedrijf, met als doel dat het betalende klanten worden en het liefst – als jij ook goed werk levert natuurlijk – dat jouw klanten ambassadeurs worden van jouw bedrijf. Naast marketing gaan wij een stap verder. We gunnen jou naast zakelijk succes ook persoonlijk succes. We zijn fan van ondernemerschap en kunnen jou naast marketing ook ondersteunen op andere vlakken, zoals persoonlijke en team ontwikkeling. Dat maakt ons anders dan andere marketing bureau’s.

Als marketing bureau hanteren we onze eigen (werk)wijze. Hieronder volgt stap voor stap het proces van onze werkwijze, van kennismaking tot samenwerking en meer… Fijn om te weten wat je van elkaar kunt verwachten. Heb je ergens een vraag over, laat het ons gerust weten.

  1. Iedere klant heeft net weer een andere oplossing nodig. Daarom werken we ongeveer 70% op basis van maatwerk. De overige 30% zijn software en systemen die telkens weer terugkomen, maar de invulling van elke opdracht is gewoon anders. We komen er al snel achter tijdens de kennismaking, wat jij nodig hebt.
  2. Tijdens de kennismaking komen we er samen al snel uit of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Jij brengt je wensen en problemen in kaart en wij geven een passende oplossing. Na ca 30 tot 45 minuten hebben we vaak al een idee van de kosten en de mogelijke oplossingen die wij voor jouw bedrijf kunnen bieden.
  3. We leveren de afgesproken diensten volgens het aanbod dat we vooraf netjes vormgeven in een ‘opdracht omschrijving document’, waarin helder uitgelegd staat wat we van elkaar kunnen verachten, wanneer en tegen welke prijs.
  4. We leveren altijd eerst een concept op van hetgeen dat we hebben afgesproken, daarbinnen is vaak nog een aanpassingsronde waarin we de puntjes op de i zetten.
  5. Vervolgens is de definitieve oplevering van de opdracht. We vragen onze klanten dan om een recensie op Google te plaatsen zodat we ons bereik en autoriteit online kunnen vergroten. Ook delen we vaak een casus op onze website of in onze nieuwsbrief van de opdracht die we voor jouw bedrijf hebben gedaan. Zo pak jij ook weer wat podium met jouw bedrijf en hebben wij wat nieuwe content voor op onze website. Win/win!
  6. Afhankelijk van welke afspraken we samen hebben gemaakt houden we tussentijds contact. Wij gaan als marketingbureau het liefst voor lange termijn samenwerkingen, want marketing is een belangrijke pilaar in ondernemerschap. Daarvoor moeten we vaak nauw samenwerken. Wij moeten jou als marketingbureau goed leren kennen zodat we precies vanuit jouw ’tone of voice’ kunnen vormgeven, schrijven of presenteren.
  7. Elkaar helpen groeien is een van onze unieke manieren van ondernemerschap. We helpen onze klanten niet alleen vanuit onze dienstverlening tegenover uurtje factuurtje… er heerst gewoon een grote gun factor om jou als klant te helpen bij jouw zakelijk (en persoonlijk) succes. Ondernemen is een leefstijl waar wij voor 100% achterstaan. We kennen de uitdagingen die erbij komen kijken. We helpen graag waar mogelijk en denken verder dan alleen marketing. Daarom bieden we ook persoonlijke ontwikkeling aan in ons aanbod. Dat is een extra USP van Positive People… de naam zegt het al!
  8. Zie jij een potentiële samenwerking? Laten we dan binnenkort eens kennismaken om jouw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Kennismakingsgesprek plannen

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen