Werkwijze: de 5 stappen (succes) methode

Stap 1: Representatie (eerste 3 maanden)

Als je als ondernemer met ons om de tafel gaat maken we samen een helder doel en een mooie deal. We gaan doorgaans binnen twee weken aan de slag met het visueel vormgeven van jouw onderneming. Jouw bedrijfsrepresentatie moet natuurlijk top zijn. Het moet er gewoon gelikt uitzien vinden wij. We gieten al jouw elementen zoals: doel, missie en visie in een nieuwe of vernieuwde huisstijl. Een huisstijl houdt in: een logo, visitekaartjes, flyers of brochures. Niet te vergeten natuurlijk het belangrijkste: het webdesign dat geld moet gaan opleveren.

Stap 2: Onder de aandacht komen 6 maanden

Zodra alle ontwerpen bij de drukker liggen bouwen wij ondertussen aan de website. Deze wordt zodanig ingericht dat er conversie (leads) uitkomen. We gebruiken onze bewezen strategie en passen die op jouw doel, missie en visie aan. De klantreis (de reis van de website bezoeker naar klant) moet ook naadloos zijn. Hiervoor hanteren we een (geheime) checklist. Die gaan we (nog) niet verklappen ;-).

We ontvangen van jou als ondernemer alle benodigde informatie over jouw bedrijf, jouw aanbod en gewenste uitingen. Met de aangeleverde teksten en foto’s gaan wij aan de slag zodat deze beter scoren in zoekmachines. De website gaat zo snel mogelijk live zodat Google (zoekmachine) de nieuwe site in zich opneemt. Vanuit daar gaan we finetunen, onderhouden en optimaliseren. Laat de leads en maar komen!

Stap 3: Bedrijfsgroei & doelen behalen & investeren (traject)

Na een paar maanden beginnen de leads binnen te druppelen. We monitoren wekelijks de website en optimaliseren teksten. We schrijven ook nieuwe pagina’s met relevante informatie voor jouw doelgroep. Dit doen we met de omzet die voortkomt uit de klanten van de website. Je investeert steeds 10% van omzet in de website. Zo wordt de website steeds waardevoller en komen er meer en meer websitebezoekers, leads, potentiele klanten en naamsbekendheid. Er komt een moment dat het sneeuwbal effect zichtbaar wordt. Je krijgt steeds meer klanten. Je website wordt steeds beter gevonden en je autoriteit in Google stijgt. Jouw online business bereikt een nieuw niveau!

Stap 4: Training / Coaching; persoonlijk en zakelijk doorgroeien (Obstakels & innerlijk werk)

Leuk dat je bedrijf groeit, de aanvragen stromen binnen en je zit lekker in je flow. Dan komt het moment dat je tijd te kort komt. Een luxe probleem. Hoe gaan we zaken efficiënter maken? Hoe gaan we opschalen? Hoe ga je persoonlijk opschalen? Wat is er nodig voor meer vrijheid en passief inkomen? Hoe wil je de komende 10 jaar jouw leven indelen? Heb je al aan je pensioen gedacht? Natuurlijk wil je dit preventief aanpakken en niet als je midden in de stress en hectiek zit.

Daarom gaan we gaandeweg in jouw traject samen met onze business coaches (samenwerkingspartners) en gedragstrainers om de tafel om jouw ‘beren op de weg’ aan te pakken. Zo hoef je het wiel niet zelf uit te vinden, niet oneindig te vallen en weer op te staan, maar kun je de valkuilen, blinde vlekken beperken, en concrete doelen nastreven. Met hulp!

Stap 5: Samen groeien, successen vieren en de wereld verbeteren (Samen de wereld mooier maken)

Hoe gaaf is het om terug te kijken op jouw pad van start tot nu. Waar kom je vandaan en hoe heb je dit voor elkaar gekregen! Had je dat gedacht? Als wij jou succes zien, voelen wij ons ook succesvol. De afgelopen jaren waren een team effort. Als doelen worden behaald, moeten successen worden gevierd! Hard werken wordt beloond en feestjes zijn veel leuker met een groep gelijkgestemden.

Let’s create memories of succes!

Wij helpen jou
aan leads & klanten