Werkwijze (maatwerk): Verbonden Marketing

Een uniek bedrijf met een unieke marketing werkwijze. Onze werkwijze is anders dan de meeste marketing bureau’s. Wij beloven winst en werken voor jou zoals we dat voor onszelf zouden doen. Een team van ondernemers dat jouw bedrijf naar een volgend niveau helpt. Wij gaan voor gezamenlijke winst en een lange termijn samenwerking.

Stap 1: Representatie (eerste maand)

Als je als ondernemer met ons om de tafel gaat maken we samen een helder doel en een mooie deal. We gaan doorgaans binnen twee weken aan de slag met het visueel vormgeven van jouw onderneming.

Jouw bedrijfsrepresentatie moet er top uitzien. “Het moet er gewoon gelikt uitzien”

Hoe doen we dat? We bundelen alle elementen zoals: doel, dienst, product, missie en visie in een nieuwe of vernieuwde huisstijl. Een huisstijl houdt in: een logo, visitekaartjes, flyers / brochures, webdesign, en overige marketingmiddelen die je de eerste drie maanden volop gaat inzetten.

Zodra de huisstijl overal is gefinetuned is het tijd om te gaan uitrollen en zichtbaarheid te vergroten.

Stap 2: Podium pakken 1 tot 3 maanden

Zodra alle ontwerpen bij de drukker liggen bouwen wij ondertussen aan de website. Deze wordt zodanig ingericht dat er conversie (leads) uitkomen. We gebruiken onze bewezen strategie en passen die op jouw doel, missie en visie aan. De klantreis (de reis van de website bezoeker naar klant) moet ook naadloos zijn. Hiervoor hanteren we een (geheime) checklist. Die gaan we (nog) niet verklappen ;-).

We ontvangen van jou als ondernemer alle benodigde informatie over jouw bedrijf, jouw aanbod en gewenste uitingen. Met de aangeleverde teksten en foto’s gaan wij aan de slag zodat deze beter scoren in zoekmachines. De website gaat zo snel mogelijk live zodat Google (zoekmachine) de nieuwe site in zich opneemt. Vanuit daar gaan we finetunen, onderhouden en optimaliseren. Laat de leads en klanten maar komen want jouw bedrijf is er 100% klaar voor.

Stap 3: Bedrijfsgroei & doelen behalen + opnieuw investeren

Na een paar maanden beginnen de leads binnen te druppelen. Jouw bedrijf krijgt het mede dankzij de website steeds drukker. We monitoren wekelijks de website en optimaliseren de website waar nodig. We schrijven ook nieuwe pagina’s met relevante informatie voor jouw doelgroep. In overleg pakken we ook de social media en PR voor jou op.

Je investeert minimaal 10% van jouw omzet opnieuw in de (online) marketing van je bedrijf. Zo wordt de naamsbekendheid groter en wordt het nut van de website groter. Deze combinatie zorgt voor het sneeuwbaleffect. Er komen geleidelijk meer en meer website bezoekers wat de kans op leads en potentiële klanten vergroot, en jouw reputatie in de ogen van Google, verbetert.

Na 12 tot 24 maanden

Jouw bedrijf krijgt het drukker door de toestroom van nieuw werk dat mede dankzij de website binnenkomt. In de drukte van het ondernemerschap zijn er altijd momenten van vallen en opstaan. Waar kan jouw bedrijf nog groeien of efficiënter te werk gaan? Welke processen kunnen worden versoepeld en waar kun je uitbesteden? Samen kijken we naar jouw bedrijf en bekijken we alle punten van verbetering stap voor stap. In deze fase ontstaat het moment om te stroomlijnen, jezelf te trainen en je bedrijfsprocessen te laten stroomlijnen.

Groeien zowel zakelijk als persoonlijk

Leuk dat je bedrijf groeit, de aanvragen stromen binnen en je zit lekker in je flow. Dan komt het moment dat je tijd te kort komt. Een luxe probleem? Hoe ga je jouw bedrijf systematiseren en jezelf stukje bij beetje vervangbaar maken? Hoe ga je persoonlijk opschalen en je ideale leven leven? Wat is er nodig voor meer vrijheid en energie… wellicht een deel cashflow genereren vanuit passief inkomen? Hoe wil je de komende 10 jaar jouw leven indelen? Heb je al aan je pensioen gedacht? Natuurlijk wil je dit preventief aanpakken en liever niet achter de feiten aanlopen…

We werken samen met bedrijven die jou & jouw bedrijf op elk vlak kunnen laten groeien

De naam Positive People is natuurlijk niet zomaar verzonnen. In ons netwerk hebben we contact met een tal van coaches en trainers die op alle facetten van het ondernemerschap gespecialiseerd zijn. Van financiële adviseurs tot persoonlijke coaches. Niet te vergeten de (irritante!) gedragstrainers die je besut maken van zelf-belemmerend gedrag. Erg confronterend, maar nodig om jou (of jouw personeel) te laten groeien en ontwikkelen.

Het ondernemerschap 100% omarmen en samen succesvolle businesses creëren

Elke ondernemer heeft een marketingbureau nodig indien hij/zij wilt groeien en bereik wilt vergroten. Nu zijn we geen standaard marketingbureau die alleen de verkoop en bekendheid van bedrijven vergroot. We focussen zowel op de onderneming van onze klant als de mens achter de schermen. Als die twee gezond zijn is groei niet tegen te houden. Verbonden marketing is de term die wij eraan gekoppeld hebben. Als wij verbonden zijn met elkaar en met onszelf, dan wordt de verbinding met anderen alleen maar beter.

Samen succes vieren

Hoe gaaf is het om terug te kijken op jouw pad van start tot nu. Waar kom je vandaan en hoe ver ben je al gekomen. Goed bezig. Samen sparren, strategieën bedenken, uitvoeren en succes beleven. Ken je dat gevoel wanneer het Nederlands Elftal in de laatste minuut van de WK finale het winnende punt scoort en het hele plein staat te juichen? Dat gevoel van gezamenlijk succes, teamwork en eenheid is waar we het voor doen!

Samen succes creëren

We maken van jouw website
een geld verdien machine

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Brochure downloaden