Hét marketingbureau in Zeeland: +People; ondernemen met een lach!

We zijn een (groeiend) marketingbureau in Zeeland dat: fan is van het ondernemerschap, een winnaars mindset heeft en de wereld een betere en gezondere plek helpt te maken… We richten ons daarbij op ‘wereld welzijn verbeteraars‘, die anders denken dan mainstream personen en bedrijven.  Ons team bestaande uit individuele ondernemers die tevens samenwerken onder de ‘Positive People vlag’ en deelnemen aan het Positive People netwerk. We zijn gemotiveerde mensen die staan voor teamwork, loyaliteit, eerlijkheid, kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. 

De rechterhand in ondernemerschap

Ondernemers kunnen bergen verzetten, maar tijd is vrijwel altijd schaars… Daarom helpen wij jou tijd te winnen en jouw bedrijf online te stroomlijnen en deels te automatiseren. Als marketing bureau, sparring partner en consultant helpen we ondernemers door heel Nederland en België.

Liever 1 team met alle disciplines onder één vlag!

Je werkt samen met één Positive People marketing partner die op de achtergrond een heel team van marketing specialisten aanstuurt. Jouw marketing partner kent jou en weet precies wat je bedrijf wilt en nodig heeft. Zo bespaar je enorm veel tijd en gedoe, hoef jij niet telkens iemand te werven, in te werken, af te tasten, te leren kennen en aan te sturen…

Zo hoef jij maar met één persoon te schakelen die weet wat de wensen en benodigdheden zijn voor jouw bedrijf. Iemand die met je meedenkt, snel reageert op e-mail en whats’app en denkt als een ondernemer. Deze aanpak is enorm efficiënt en effectief gebleken. Is jouw (vaste) contactpersoon niet aanwezig, dan staat er altijd een vervangende team player voor je klaar – ingelezen en wel!

Dat maakt ons anders

Er zijn verschillende type marketingbureau’s, ontelbaar ZZP marketeers en andere marketing bedrijfjes, maar we kennen er geen een die werkt op onze manier. Werken met verschillende mensen kan lastig en tijdrovend zijn… maar wat als je met één partner samenwerkt die de rest (of een groot deel) van de marketing van jouw bedrijf coördineert? En daarbij verder kijkt dan alleen marketing, maar het grotere plaatje inzichtelijk maakt (mogelijk jouw blinde vlekken aanwijst).

Geen vage beloftes; wél zakelijke (en persoonlijke) targets behalen

Met onze marketing tools zorgen we voor vertrouwen, meer bereik en meetbare groei. We meten niet alleen targets, websitestatistieken en conversie, maar meten ook jouw bedrijfsdoelen. We bouwen een brug van bedrijfsvoering naar persoonlijke ontwikkeling. We maken je blinde vlek zichtbaar, zetten samen nieuwe doelen, maken een plan en houden ons eraan.

Ben je nog geen fan van (persoonlijk) groei en zelfontwikkeling, bereid jezelf dan maar voor op jouw volgende niveau. Voor coaching en training werken we samen met EMTC & Inspire & Result.

I think everybody should get rich and famous and do everything they ever dreamed of… so they can see that it’s not the answer!” – Jim Carrey

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen