Een groeiend marketing bureau in Zeeland

Positive People zorgt voor zichtbaarheid (marketing) voor ondernemingen, we bouwen websites die continu klanten blijven aantrekken. Zowel voor startende als gevestigde ondernemers (ZZP/MKB) binnen Nederland en België bieden wij oplossingen op het gebied van marketing, sales, administratie; plus (zelf) ontwikkeling voor ondernemers.

Anders dan de meeste marketing bureau’s

Ondernemers willen graag doen wat ze het liefst doen: waar ze goed in zijn en succes mee hebben. Helaas zijn er zaken als (online) marketing, een website bouwen/bijhouden, social media bijhouden of wekelijks acquisitie plegen, waardoor ze minder toekomen aan het leuke (betaald) werk. Ook willen ondernemers werk binnenkrijgen zonder hier continu achteraan te hoeven jagen. Ze willen vooral die lastige koude acquisitie vermijden. Gelukkig bieden we daar een oplossing voor. 

Met onze marketing tools, expertise en ervaring zorgen wij dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefste doen. Wij halen zo veel mogelijk de zorg weg op online gebied. Denk daarbij het aanspreken van de doelgroep (online marketing), het verkrijgen van leads via de website en het vergemakkelijken van sales. 

Onze klanten kunnen (eindelijk) écht in hun kracht staan door te doen waar ze energie van krijgen, ze maken meer billable uren en hebben meer plezier in het ondernemerschap.

De investering verdient zichzelf op korte termijn (meestal binnen 12 maanden) weer terug. Zonder dat je als ondernemer telkens achter werk aan moet, kostbare tijd kwijt bent aan koude acquisitie en het zichtbaar houden van jouw bedrijf op allerlei platformen.

Oké, tot zover lijken we misschien een 13 in een dozijn marketing bureau, maar de echte onderscheidende factor is het training en coaching aanbod waarmee je als ondernemer en organisatie, zowel persoonlijk, als zakelijk groeit.

Onze werkwijze: de 5 stappen (succes) methode

Stap 1: Representatie (eerste 6 maanden)

Stap 2: Onder de aandacht komen (lanceren)

Stap 3: Bedrijfsgroei & doelen behalen & investeren (traject)

Stap 4: Training / Coaching; persoonlijk en zakelijk doorgroeien (Obstakels & innerlijk werk)

Stap 5: Samen groeien, successen vieren en de wereld verbeteren (Samen de wereld mooier maken)

De 5 stappen werkwijze informatiepagina

Een marketing bureau dat training en coaching aanbiedt

De meeste marketing bureau’s blijven bij de standaard marketingdiensten. Toch zagen wij een opening om de ondernemers en eventueel personeel een extra dimensie te geven in het verlengde van de standaard marketing diensten. Omdat bij marketing (en communicatie) vaak de missie en visie van bedrijven ter sprake komt om de producten, diensten en reclame uitingen te kunnen ontwerpen, komen we automatisch veel te weten over de onderneming (en personeel).

Een marketing bureau dat zich inleeft in de mensen (en organisatie)

Omdat we als marketing bureau dichtbij de mensen staan en hun missie en visie vertalen naar diensten en producten, komen we veel te weten over de het bedrijf zelf. Dat stukje inleven geeft ook inzicht in waar het bedrijf in de praktijk mee te maken heeft. Of processen goed lopen, personeel tevreden is of dat de ondernemer zelf de gewenste koers vaart. Hierbij komen ondernemers vaak in aanmerking voor training en coaching. Daarnaast is het voor ondernemers, managers en teams eigenlijk altijd een aanrader om zo nu en dan een opfriscursus te doen om meer inzicht in gedragspatronen en communicatie te verkrijgen.

Training & coaching geeft nieuw inzicht

Nieuwe kennis opdoen veroorzaakt nieuwe inzichten. Inzichten waarmee je van binnenuit (jezelf, je team en je hele onderneming) kunt gaan finetunen. Finetunen om op koers te (blijven) varen, of om het misschien wel heel anders te gaan doen. Training en coaching heeft tot gevolg dat uitingen, vormgeving, producten of diensten ook worden gefinetuned. Dat maakt waarom marketing, training en coaching raakvlak hebben met elkaar.

Positive People is een full service marketing bureau

Wat doet een full service marketing bureau eigenlijk? Met full service marketing bureau bedoelen we het volgende: Wij zorgen ervoor dat je nauwelijks bezig hoeft te zijn met online zaken en fijn bezig kunt zijn met het voeren van jouw onderneming. Daarbij gaat het erom dat je zo veel mogelijk bezig kunt zijn met de dingen die jou energie geven en waar je goed in bent.

Voor een vast afgesproken bedrag per maand nemen wij de marketing taken deels of volledig uit handen. Dit is een maatwerk dienst, dus vooraf is altijd een goede takenverdeling nodig. Lijkt dit jou interessant, laten we dan kennis maken om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Welke werkzaamheden vallen onder (full service) marketing bureau?

Alle genoemde diensten bij “onderdeel 1. Product / dienst” op deze pagina.

Zijn er marketing werkzaamheden die hier niet tussen staan die je wilt uitbesteden? Ook dat kan geregeld worden.

Een aantal van onze klanten doet (bijna) alles zelf

Daarbij is onze rol voornamelijk:

  • Sparren en advies geven;
  • Praktische marketing oplossingen zoals Google of Facebook gerelateerd werk;
  • Vormgeving klusjes;
  • Website techniek;
  • Of andere maatwerk afspraken.

Wellicht is dit interessant voor jou? Laat het gerust weten.

Samen een marketingstrategie bepalen en uitvoerbaar maken

Bedrijfsgroei realiseren valt of staat met een goede strategie, een doordacht plan en geduld. Samen met ondernemers gaan wij om de tafel om te sparren over wat de beste aanvliegroutes zijn voor het bepalen en uitvoeren van de marketingstrategie. We kiezen voor een strategie die dichtbij de ondernemer zelf staat en natuurlijk ook het online doel in kaart brengt en haalbaar maakt.

Wij helpen jou
aan leads & klanten