Een groeiend marketing bureau in Zeeland

Positive People zorgt voor meer verbinding, zichtbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en passief inkomen. We zijn fan van het ondernemerschap en helpen hierbij graag andere ondernemers excelleren. Hoe zou het voor jou zijn als je agenda vol zit, en jij zelf een stapje terug kunt doen om je leven kwalitatief te verrijken. Ontdek de kracht van onze verbonden marketing aanpak.

Wat doet een marketing bureau?

Ondernemers willen graag doen wat ze het liefst doen: waar ze goed in zijn en succes mee hebben. Om een volle agenda te hebben en zakelijk succes te realiseren is er ten minste naamsbekendheid, vertrouwen en bereik nodig. Om dit te vergroten zijn marketingmiddelen nodig die de producten en diensten van een bedrijf onder de aandacht van de mensen (de doelgroep) krijgt. Marketing bureau’s luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en bieden daarvoor oplossingen waarmee het afgesproken doel bereikt kan worden. Hiervoor kan een marketing bureau media inzetten zoals internet, radio, tv, krant/magazine of hun netwerk partners.

Wat doen wij als marketing bureau?

Positive People richt zich als marketing bureau voor 75% op internet: online marketing dus. De andere 25% focussen wij op marketing strategie, drukwerk: zoals flyers, visitekaartjes, en brochures en het vormgeven van het merk van ondernemingen (branding). Daarbij komen zaken kijken als, logo ontwerp, doelgroep analyse, huisstijl vormgeving en communicatie. Bekijk hier een volledige lijst van werkzaamheden.

Naast marketing expertise bieden we persoonlijke ontwikkeling voor persoonlijke groei

Met onze marketing tools zorgen we voor vertrouwen, meer bereik en meetbare groei. Die groei trekken we door naar persoonlijke ontwikkeling. Een bedrijf runnen en zakelijk succes is één ding, maar hoe run jij je eigen leven, je gezondheid en je persoonlijke wensen? Leef jij je ideale leven of sta je daar nog ver vandaan? Geluk is niet te koop dat hebben al zoveel succesvolle ondernemers bewezen. Financiële rijkdom is fijn, maar daarmee is plezier en geluk in je dagelijkse leven niet vanzelfsprekend.

I think everybody should get rich and famous and do everything they ever dreamed of so they can see that it’s not the answer.” – Jim Carrey

De mogelijkheid die wij bij Positive People aanbieden is om verder te kijken naar bedrijfsresultaten, sales en marketing. We kijken naar de mens(en) achter de organisatie. Als zij stralen, straalt de hele organisatie.

Onze werkwijze: de 3-5 stappen methode

  • Stap 1: Representatie (eerste 1-3 maanden)
  • Stap 2: Onder de aandacht komen (SEO/SEA & lanceren: eerste half jaar)
  • Stap 3: Bedrijfsgroei & doelen behalen & investeren (traject)
  • Onze missie en visie naast commercieel succes:
  • Stap 4: Training / Coaching; persoonlijk en zakelijk doorgroeien (Obstakels & innerlijk werk)
  • Stap 5: Samen groeien en successen vieren
  • De 5 stappen werkwijze informatiepagina

Een marketing bureau dat training en coaching aanbiedt

De meeste marketing bureau’s blijven bij de standaard marketingdiensten. Toch zagen wij een opening om de ondernemers en eventueel personeel een extra dimensie te geven in het verlengde van de standaard marketing diensten. Omdat bij marketing (en communicatie) vaak de missie en visie van bedrijven ter sprake komt om de producten, diensten en reclame uitingen te kunnen ontwerpen, komen we automatisch veel te weten over de onderneming (en personeel). Hierin zien we dat de organisatie ook op andere vlakken ondersteuning kan gebruiken. Hiervoor zetten we coaching en training in, die we vanuit samenwerkingen met coaches/trainers uit ons netwerk aanbieden.

Een marketing bureau dat zich inleeft in de mensen (en organisatie)

Omdat we als marketing bureau dichtbij de mensen staan is het nodig psychologie toe te passen in communicatie. Als marketing bureau moet je zuiver een missie en visie kunnen neerzetten en vertalen naar diensten en producten. Daarvoor is een groot deel inlevingsvermogen nodig. Dat stuk inleven geeft inzicht in waar het bedrijf in de praktijk mee te maken heeft, wie de doelgroep is en ook of waar het op dit moment binnen de organisatie mogelijk goed en slecht loopt.

Hierbij zien we dat ondernemers (vaak) training en coaching kunnen gebruiken, ondanks dat ze het liefst alles zelf doen. Toch is het voor de (koppige) ondernemer, maar ook managers en teams altijd aan te raden om preventief te werk te gaan om inzicht in gedragspatronen en communicatie te verkrijgen en waar nodig te verbeteren.

Training & coaching geeft nieuw inzicht

Nieuwe kennis opdoen veroorzaakt nieuwe inzichten. Inzichten waarmee je van binnenuit (jezelf, je team en je hele onderneming) kunt gaan finetunen. Finetunen om op koers te (blijven) varen, of om het misschien wel heel anders te gaan doen. Training en coaching heeft tot gevolg dat uitingen, vormgeving, producten of diensten ook worden gefinetuned. Dat maakt waarom marketing, training en coaching raakvlak hebben met elkaar.

Positive People is een full service marketing bureau

Met full service marketing bedoelen we het volgende: Wij zorgen ervoor dat je nauwelijks bezig hoeft te zijn met online zaken, reclame en marketing of we maken samen een taakverdeling. Jij kunt fijn bezig zijn met andere ondernemerszaken. Daarbij gaat het erom dat je zo veel mogelijk bezig kunt zijn met de dingen die jou energie geven en waar je goed in bent en uitbesteed wat jouw energie opslokt.

Samen een passende (offline en online) marketing strategie bepalen & uitrollen

Bedrijfsgroei realiseren valt of staat met een goede strategie, een doordacht plan en geduld. Samen met jou gaan wij om de tafel om te sparren over wat de beste opties zijn voor het varen van de koers van jouw bedrijf. Wellicht is er een aanpassing nodig of moet het roer volledig om. Het kan ook zijn dat je nog geen richting hebt bepaald.

We kijken naar een maatwerk oplossing die past binnen: budget, rendement, strategie, positionering en andere zaken die nodig zijn voor een passende oplossing.

We kiezen voor een strategie die dichtbij de ondernemer zelf staat en natuurlijk ook het online doel in kaart brengt en haalbaar maakt.

Een marketing bureau dat rendement in kaart brengt

Hoe snel je de investering terugverdient is afhankelijk van een heleboel factoren. Om te kunnen meten hoeveel impact we als marketing bureau hebben, meten we zoveel mogelijk. Tegenwoordig kunnen we met techniek overal statistieken van verzamelen en dat is mooi om in kaart te brengen hoeveel rendement de marketingstrategie, campagne of reclame stunt geeft. Werken wij samen dan kunnen we afspreken om alle financiële investeringen meetbaar te maken zodat inzichtelijk is hoe hoog het rendement is van de marketing investering.

Bekijk onze succesverhalen van ondernemers zoals jij waarvoor wij actief de marketing uitvoeren.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd