Informatiepagina's op onze website met onderwerp: canva

Canva is een online platform dat grafisch ontwerpen gemakkelijk en toegankelijk maakt. Met zijn intuïtieve drag-and-drop editor kunnen gebruikers snel professionele afbeeldingen maken met afbeeldingen, tekst, illustraties, pictogrammen, achtergronden en meer.

Met Canva maak je snel een ontwerp

Gebruikers kunnen ook Canva’s bibliotheek met sjablonen gebruiken om in een mum van tijd aan hun projecten te beginnen. Als ze klaar zijn, kunnen ze hun ontwerpen exporteren als afbeeldingsbestanden of zelfs afdrukken. En dat allemaal zonder dat je een ontwerpexpert hoeft te zijn!

Canva is toegankelijk voor iedereen van elk niveau

Met Canva kan iedereen prachtige visuals maken voor elk doel – of het nu gaat om het maken van flyers voor evenementen, het ontwerpen van logo’s voor bedrijven of het maken van mooie social media posts.

Canva biedt veel gratis tools en functies

Met alle functies van Canva zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Van het toevoegen van visuals aan het opstellen van presentaties en rapporten tot het ontwerpen van logo’s en artwork, gebruikers kunnen profiteren van Canva’s krachtige maar vereenvoudigde bewerkingstools om te doen wat hun hartje begeert. Met meer dan 60.000 sjablonen beschikbaar in de sjabloonbibliotheek kan iedereen met een paar klikken prachtige ontwerpen maken.

Canva maakt het ook eenvoudig voor gebruikers om documenten te maken op basis van hun eigen persoonlijke stijl, doordat ze de lettertypen, kleuren en afbeeldingen kunnen aanpassen.

Canva biedt gratis toegang tot mooie foto’s die je mag gebruiken

Bovendien hebben gebruikers toegang tot gratis stockfoto’s en illustraties die ze aan hun ontwerpen kunnen toevoegen voor een meer gepolijst uiterlijk. Ook kunnen teams met de samenwerkingstool van Canva gemakkelijk samenwerken aan projecten, waar ook ter wereld.

Al met al is Canva een geweldig hulpmiddel waarmee gebruikers zich creatief en zonder grenzen kunnen uitdrukken. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste functies kan iedereen gemakkelijk visueel aantrekkelijke afbeeldingen maken – ontwerpervaring is niet nodig!

Geen dure professionele software nodig om te kunnen ontwerpen

Daarnaast is het grote voordeel dat je geen professionele tools zoals Affinity photo of Adobe Photoshop nodig hebt om snel een ontwerp te kunnen maken.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen