Communicatie training voor ondernemers – do. 18 april

Voor elke ondernemer is het van cruciaal belang dat je goed kunt communiceren, effectief omgaat met je tijd, goed kunt onderhandelen en leiding kan geven. Donderdag 18 april 2024 organiseert Evelyn Schoe – onze samenwerkingspartner – een communicatie training die perfect past bij het ondernemerschap. 

Ben je ondernemer en herken je de impact van miscommunicatie binnen je team of in interacties met zakelijke partners? Dan ervaar je hoe misverstanden niet alleen leiden tot een dip in productiviteit, verwarring opwekken, maar ook onnodige spanningen veroorzaken die je bedrijfsvoering beïnvloeden.

Deze open training “Effectief Communiceren met ieder karaktertype” is met oog op deze uitdagingen ontworpen om ondernemers zoals jij te ondersteunen.

In de training worden veelvoorkomende communicatieproblemen besproken, bieden we strategieën die de deur openen naar effectievere en meer harmonieuze interacties binnen het leven van een ondernemer. Je leert communicatiestijlen en karakterstijlen te herkennen en effectief in te zetten, ongeacht de persoonlijkheden in jouw leven als ondernemer. Als je echt meer uit je communicatie wilt halen en om je ontwikkeling geeft, dan zien we jou donderdag 18 april tijdens de training!

Meer informatie vind je op de site van Evelyn Schoe – Inspire & Result

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Nick Huiszoon
Als fan en ervaringsdeskundige van het (kleine) ondernemerschap ken ik de uitdagingen en valkuilen en weet ik wat ondernemers willen. Vanuit die ervaring ondersteun ik - met het team van Positive People - jou als ondernemer tijdens de reis naar financiële vrijheid en bedrijfsoptimalisatie. Dit doen we met behulp van marketing & online sales, training en coaching.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen