Een groeiend marketing bureau in Zeeland

Online marketing groei & webdesign 3d pijl

Op deze pagina vertellen we over wat we als groeiend marketing bureau voor jouw organisatie kunnen betekenen en wat online marketing zoals wij dat aanbieden inhoudt.

Anders dan de meeste marketing bureau’s

Positive People is naast webdesign specialist en onze nieuwe tak: het organiseren van business coaching & trainingen ook een fanatiek (online) marketing bureau in: Vlissingen, Middelburg & Goes (Veel in Zeeland dus). We werken op locatie of op flex werkplekken door heel Nederland met een klein groepje ZZP’ers. We zijn online marketeers op het gebied van SEO / SEA / Social en allround marketing diensten. Voor 2023 / 2024 staat een eigen kantoor op de planning!

Een full service marketing bureau

Er zijn ondernemers die het liefst alles zelf doen waar wij alleen bijstaan voor spar-sessies en praktische marketing oplossingen zoals Google of Facebook advertenties of zoekmachine optimalisatie. Maar er zijn ook ondernemers (klanten) die alles laten uitbesteden en alleen nog regie voeren over de zaken m.b.t. (online) marketing. Een maatwerk (samenwerking) oplossing is natuurlijk ook mogelijk en wordt ook al gehanteerd voor een aantal van onze klanten.

Marketingstrategie bepalen en uitvoerbaar maken

Samen met ondernemers gaan wij om de tafel om te sparren over wat de beste aanvliegroutes zijn voor het bepalen en uitvoeren van de marketingstrategie. We kiezen voor een strategie die dichtbij de ondernemer zelf staat en natuurlijk ook het online doel in kaart brengt en haalbaar maakt.

Wat is full service marketing?

Wat doet een full service marketingbureau eigenlijk? Met full service marketing bedoelen we het volgende: Wij zorgen ervoor dat je nauwelijks bezig hoeft te zijn met online zaken en fijn bezig kunt zijn met het voeren van jouw onderneming. Daarbij gaat het erom dat je zo veel mogelijk bezig kunt zijn met de dingen die jou energie geven en waar je goed in bent. Voor een vast afgesproken bedrag per maand nemen wij de marketing taken deels of volledig uit handen.

Welke werkzaamheden vallen onder (full service) marketing?

Full service marketing bij Positive People houdt het volgende in:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO): Bovenaan in Google komen met afgesproken pagina’s en zoektermen in Google. (Liever zelf je SEO doen? Wij gebruiken de zenSEO website checklist)
  • Zoekmachine adverteren (SEA): DIRECT bovenaan in Google komen met betaalde advertenties. Een laag budget is al voldoende voor meer bekendheid.
  • Social Media adverteren: DIRECT zichtbaar zijn op social media (Facebook / Instagram / LinkedIn)
  • Teksten schrijven
  • Bijhouden van bezoekers statistieken en website clicks.
  • Vormgeving website, social media berichten & kanalen
  • Updates voor de website en social media berichten

Zijn er marketing werkzaamheden die hier niet tussen staan die je wilt laten uitbesteden? Ook dat kan geregeld worden.

Nieuw: Betaal precies voor wat jij nodig hebt (no cure no pay)

Het voeren van marketing campagnes of algemene marketing van een bedrijf kost nu eenmaal veel tijd (of geld). Maar er zijn gelukkig methodes om kosten te besparen zodat je nooit teveel betaald. Met een aantal van onze klanten werken wij op no cure no pay basis. Lijkt dit jou interessant bekijk dan wat het inhoudt.

Een marketing bureau dat op no cure no pay basis werkt

Met een aantal van onze klanten hebben we de afspraak gemaakt dat we volledig de zorg dragen op het gebied van online marketing en dat zij daar niets voor hoeven te betalen, althans, niet voor de dienstverlening zelf. Ze betalen alleen voor de vruchten die worden geplukt!

Optioneel: No cure no pay, werken op basis van commissie

Stel je voor dat je niets hoeft te doen en hoeft te betalen om je website te laten onderhouden en aan te vullen. Wekelijks worden er nieuwe updates geplaatst, teksten aangepast en wordt je social media bij gehouden… Klinkt als een zorgeloos bestaan toch? Of misschien te mooi om waar te zijn? Nee zeker niet, het is een ander verdienmodel dan gewoonlijk. Je betaalt niets voor de dienstverlening, maar wel voor de vruchten die het afwerpt. Wij ontvangen (bijvoorbeeld) 10% commissie over de omzet die een klant oplevert via de website en een afgesproken bedrag voor een serieuze lead. That’s it!

Wil je meer weten over onze marketing diensten laten we dan een kennismaking inplannen.

Geschreven door: Nick Huiszoon

Geschreven door: Nick Huiszoon

Actief in webdesign & online marketing sinds 2009. Eigenaar van Positive People sinds 2017