Coach Lars Faber blij met online marketing van zijn nieuwste project!

Lars blij met online marketing van Positive People

Wie ons al wat langer kent dan vandaag weet dat we als online marketing bedrijf focussen op de doelgroepen coaches, zorgende ZZP’ers en ‘wereldverbeteraars’! Als jij ook fan bent van die doelgroepen en zelfontwikkeling belangrijk vindt, dan is dit project waaraan we nu werken ook interessant voor jou. Inzicht in Codependency leert je op een dieper niveau meer over jezelf en je relatiepatronen.

Wat we aan online marketing doen binnen dit project:

De website is informatief, mooie vormgeving + GRATIS zelfontwikkelingscursus

De website wordt op dit moment gemaakt en de basis vormgeving is al bekend. De inhoud van de website wordt zeer informatief en er wordt enorm veel informatie over codependency gratis weggegeven. Het lijkt haast wel een goed doel! Maar natuurlijk zit er ook een verdienmodel achter. Ook denken we mee en helpen wij klanten om tot een goede en passende online marketing strategie te komen.

Wil je ook een eBook laten maken Lars? Komt voor elkaar!

Van platte tekst, naar een compleet vormgegeven mini-eBook

Lars stuurde mij een tekst documentje met allerlei informatie over codependency archetypes… Zijn wens was om daar echt iets moois van te maken. Dus hij stuurde mij een berg met platte tekst, dat was een uitdaging. Wil je wat moois en leerzaams zien? Bekijk het mini-eBook

ebook laten maken

Automatisch e-mails versturen met Mailblue

De vraag van Lars was om het e-mail en download proces te automatiseren. Daarvoor hebben we het e-mail automatisering systeem Mailblue gebruikt. Dat scheelt weer heen en weer ge-mail naar mensen die graag meer info willen over codependency, plus dat je op die manier ook een e-mail lijst opbouwt. Altijd handig als je later de geïnteresseerden wilt mailen met relevante informatie of aanbiedingen.

We zijn nog volop bezig met de overige ontwikkelingen aan de volledige website, zoals de landingspagina waarop al het aanbod overzichtelijk moet komen te staan, en blog pagina’s om dieper op de informatieve artikelen te focussen.

To be continued!

Geschreven door: Nick Huiszoon

Geschreven door: Nick Huiszoon

Actief in webdesign & online marketing sinds 2009. Eigenaar van Positive People sinds 2017