Website laten maken Zeeland Top 20 website bureau’s in Zeeland op een rij

Website laten maken Zeeland: De top 20 website bouwers uit Zeeland op een rij + gratis website checklists waarmee je helderheid krijgt in je website wensen, website mogelijkheden en website eisen.

Wil je een website laten maken door een website bouwer in Zeeland? Dat kunnen wij voor je realiseren, echter zijn er nog talloze andere website bouw bedrijven die hun diensten in Zeeland aanbieden. Ontdek het in dit artikel wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten als het gaat om het maken van de juiste keuzes voor de creatie van jouw website, het kiezen van je website bouwer of marketing bureau.

Er zijn tientallen website bedrijven en marketingbureau’s in Zeeland waar je jouw website kunt laten maken. Hoe kies je de juiste?

Wij willen je helpen bij het maken van de juiste keuze en hebben daarom wat uurtjes aan uitzoekwerk verricht, zodat het inzichtelijk wordt welke bedrijven er zijn (top 20) en per bedrijf wat de kwaliteiten, kosten en website mogelijkheden zijn.

Website met gegarandeerd rendement

Laat je een website maken door een van de bedrijven uit deze top 20 vanuit Google, vraag je dan af hoe snel je rendement haalt uit je website. Tenminste als je een maatwerk website van 5 duizend euro laat maken, is het wel zo fijn om te weten wat je het kunt verwachten en wat het mogelijke rendement is van de website. Wel zo leuk om te weten of de nieuwe website ook meetbaar goede resultaten boekt toch? Allereerst willen wij onszelf aan je voorstellen.

Website laten maken bij Positive People (website bureau in Zeeland)

Positive People bouwt rendabele websites en is opgericht in 2017 als ZZP website bouwer door Nick Huiszoon, met als doel: de (online) wereld een stukje beter maken! Met jarenlange ervaring op het gebied van website support, website beheer en website techniek (sinds 2009) werd het tijd om de vleugels uit te slaan en het ondernemerschap te omarmen. Inmiddels werken we samen met 4 andere website professionals (ZZP’ers) en werken we als team om andere ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun positie, het verhogen van conversie (leads/sales) en het professioneel zichtbaar(der) worden met hun onderneming.

Een website laten maken door een website bureau uit Zeeland: Wat kun je van ons verwachten?

Kies je voor een Zeeuws bedrijf, dan wil je vast geen gladde praatjes, maar resultaten zien. Wij verzorgen websites voor tientallen ondernemers door heel Nederland. Wat zij van ons verwachten is dat de website bezoekers, sales, leads en een groter bereik oplevert.

Oftewel een renderende website. Ontdek wat we voor jou zou kunnen betekenen en wat de overige website bedrijven uit Zeeland (Google top 20 aan Zeeuwse website bureau’s) aanbieden.

“Wij vinden transparantie belangrijk, dat je als opdrachtgever weet waar je aan toe bent. Over prijzen gesproken… Veel Marketingbedrijven laten hun prijzen of tarieven niet zien. Enerzijds begrijpelijk, omdat de kosten snel richting de 10.000 euro kunnen reiken, maar anderzijds, niet transparant.”

Website pakketten of maatwerk? Website prijzen varieren van 350 euro (pakket) tot 10.000+ euro (maatwerk)

Schrik niet van 10.000 euro, dat komt best vaak voor! Een goede website levert geld op. Laat je een website maken die geld oplevert, dan heb je werkelijk een eigen geld-verdien-machine, dan kun je wel verwachten dat het wat mag kosten. Maar wees gerust, de meeste maatwerk opdrachten die wij leveren liggen rond de 3500 euro.

We geven je in een notendop wat je van ons kunt verwachten als website & marketingbedrijf dat zich specialiseert in het vindbaar maken van websites (ook wel SEO genoemd). SEO is een onderdeel van online marketing. Wij richten ons dus vooral op de online marketing van ondernemers in Nederland en België, maar dit artikel is zowel voor ondernemers als particulieren geschreven.

Wij helpen je met het vinden van de juiste websitebouwer voor jouw doel. Aangezien er in Zeeland website templates voor 50 euro worden aangeboden en maatwerk websites voor 50.000 euro! Hoe kan het aanbod zo divers zijn en waarom liggen de prijzen zover uiteen? Via deze pagina helpen wij jou als website- en Google vindbaarheid (SEO) specialist verder met het maken van een geschikte keuze, voor het laten maken van een website in Zeeland.

Een maatwerk website van €3500 is duur voor de meeste starters

Laat je een maatwerk website maken dan is het (vooral voor starters) best prijzig. Omdat te verhelpen, hebben we onze website pakketten in het leven geroepen, zo heb je voor 1 vaste prijs een complete website. We bieden onze website pakketen in drie opties aan.

Website laten maken Zeeland: op basis van website pakketten is veel voordeliger en sneller!

Wij bieden verschillende website pakketten aan voor een vast bedrag en ook maatwerk is mogelijk. De pakketten zijn extra aantrekkelijk vanwege de vaste prijzen die we hanteren. De website pakketten zijn vooral aantrekkelijk bij starters, ZZP’ers, of ondernemers die weinig budget (er voor over) hebben.

Tip: Over het algemeen besteden Nederlanders 10% van hun jaaromzet aan marketing.

Onze website pakketten zijn er in drie opties:

 1. Website fundering (€350) > meer info
 2. Basis website pakket (€750) > meer info
 3. Volledige website pakket (€1500) > meer info

1) Website fundering pakket: Een website laten maken in Zeeland vanaf 350 euro

Bij Positive People maken we al een website basis voor 350 euro. Je kunt een website basis inzetten als landingspagina, single-page (een pagina), homepage, online visitekaartje of als basis voor als de ‘volledige’ website nog niet af is. Het maakt jouw bedrijf in een notendop zichtbaar in jouw huisstijl met een professioneel ontwerp. Natuurlijk zijn er contactmogelijkheden in de webpagina ingebouwd en er is zelfs een contactformulier met e-mailverzending inbegrepen.

Website functionaliteiten en tools

 • Bij je website fundering pakket krijg je ook een eigen e-mailadres, webmail en domeinnaam. Ook wordt de website aangemeld bij Google Search Console, zodat we kunnen zien hoe goed de website het doet in de Google zoekresultaten.
 • De website fundering is gebouwd als responsive website. Met responsive wordt bedoeld dat het webdesign, het ontwerp van de website goed zichtbaar is op elk formaat scherm.
 • Een professionele website bouwen wij in WordPress, in combinatie met Elementor PRO, Crocoblock, Ultimate Add ons PRO en nog tientallen professionele website modules. Goed gereedschap is het halve werk! Met deze tools kun je ook zelf aan je website bouwen!
 • Een website beheren moet geen stress opleveren. Daarom hebben wij het WordPress beheersysteem versimpeld met een nieuw intuïtief uiterlijk. Een website beheren is nooit zo makkelijk geweest.
 • Toegang tot Google Analytics en Google Search Console zodat je bezoekers statistieken kunt inzien
 • Neem je één van onze website pakketten af, dan krijg je 1 jaar lang gratis toegang tot de online kennisbank, waarmee je zelf je website kunt leren beheren, bouwen en verbeteren!
 • Oplevering binnen 3 dagen
 • Mogelijkheid tot zoekmachine optimalisatie module te integreren

Website laten maken voor 350 euro?
Download de brochure of neem direct contact op

2) Basis website pakket: Website laten maken Zeeland voor 750 euro

Bij het basis website pakket krijg je dezelfde functionaliteiten als het website fundering pakket, en daarbovenop krijg je 5 extra pagina’s gevuld met teksten en afbeeldingen. Je hoeft zelf niet te werken in het website beheersysteem, maar het kan wel. Je krijgt een eigen inlogcode zodat je ook zelf kunt bouwen aan de website.

 • Elke pagina wordt in Google Search Console geplaatst voor verbeterde vindbaarheid
 • Meer kans op website bezoekers
 • Een webdesign bestaande uit 5 template pagina’s
 • Binnen 1 week online.

Website laten maken voor 750 euro?
Download de brochure of neem direct contact op

3) Volledige website pakket: Website laten maken Zeeland voor 1500 euro

Laat je jouw website maken op basis van het volleidge website pakket, dan krijg je bovenop het basis website pakket 5 extra pagina’s gevuld met teksten en afbeeldingen.

 • Je krijgt een facebook of instagram koppeling
 • Een webdesign bestaande uit 9 template pagina’s
 • Binnen 1 week online.

Website laten maken voor 1500 euro?
Download de brochure of neem direct contact op

Website laten bouwen: Een website moet onderhouden worden

Talloze websitebouwers leveren websites op en verzorgen geen goede nazorg. Als we voor jou een website verzorgen dan nemen we ook het onderhouden van de techniek op ons. Een (rot) klusje waar niemand op zit te wachten, maar wat wel noodzakelijk is voor een professionele website. Onderhoud je het website beheer systeem niet (ook wel CMS genoemd), zoals het bijwerken van nieuwe updates, dan wordt het systeem kwetsbaar voor hackers, spam en andere ongewenste bezigheden.

Onderhoudscontract van 35 euro per maand

Laat je een website maken door ons, dan zit er een onderhoudscontract bij van 35 euro per maand. Hierin word het WordPress systeem en alle bijbehorende plug-ins up to date gehouden. Je hebt daardoor zelf geen om kijken naar techniek, het instellen van e-mail in de website en het koppelen van web formulieren, anti-spam modules, hosting etc!

“Is dit niets voor jou? Na 1 jaar kun je per maand opzeggen, het is dan wel noodzakelijk om de website te verhuizen naar je eigen web hosting provider. De werkzaamheden die daarbij horen zijn voor eigen rekening.”

Heb je net een nieuwe website laten bouwen, is er geen kip op te bekennen! Zoekmachine optimalisatie maakt de website goed vindbaar

We bouwen websites voor diverse ondernemingen, van garages, installatiebedrijven tot aan coaches, trainers en webshop eigenaren. Investeer in zoekmachine optimalisatie is altijd ons advies. Jaarlijks bouwen we tientallen websites en diverse webshops en vooral in het eerste jaar dat we actief waren, kwamen er soms opdrachtgevers op ons pad die niet wisten wat ze wilden, maar ook de beste adviezen afsloegen. Ze wilden zo goedkoop mogelijk, maar wel maatwerk, wat op zich al een contradictie is. Toch bouwden we de website naar hun wensen, destijds voor veel te weinig, maar er was die ‘bewijsdrang!’ We bouwden hun website maar er was natuurlijk geen kip op te bekennen. Waarom niet? Omdat alle budget van de opdracht naar pixelperfectie ging in plaats van het schrijven van ‘kneitergoede’teksten’. Ons advies is daarom: volg het advies van de professionals!

Website laten maken? Je krijgt er standaard geen website bezoekers bij!

Helaas krijg je bij een nieuwe website de websitebezoekers er niet zomaar bij. Gelukkig weten wij wel hoe we de website hoog in zoekmachines zoals Google kunnen krijgen, zodat je mooie website ook daadwerkelijk wordt gevonden door de zoekmachines (robots) en mensen die zoekmachines gebruiken. Meer weten over website bezoekers? Bekijk de casus van onze klant Frank van Pelt: Casus meer leads via de website

‘Website laten maken Zeeland’ Google zoekresultaten top 20: antwoord op de meest gestelde vragen

We zochten op ‘website laten maken zeeland’ in Google en wat ons opviel was deze top 20 website bouw bedrijven. We benaderen de komende maand alle onderstaande bedrijven en verzamelen alle benodigde gegevens zodat lezers zoals jij makkelijker de keuze kunnen maken bij het laten bouwen van een website.

Alle veelgestelde vragen zetten we in een tabel, waarin antwoorden staan op vragen zoals: wat is de va. prijs, zijn er website pakketten, wat is het uurtarief, wat is het goedkoopste aanbod, hoe lang is de doorlooptijd, welke website diensten leveren jullie nog meer, etc. Een complete lijst waarmee in een handomdraai zichtbaar is of het past bij jouw budget, werkwijze en imago.

Wil je op de hoogte blijven van dit onderzoek? Laat het ons weten via Contact@positivepeople.eu

Website laten maken Zeeland top 20 Google zoekresultaten:

 1. https://www.elloro.nl/website-laten-maken-zeeland
 2. https://mjwebdesign.nl
 3. https://webbedrijf.nl/website-laten-maken-in-zeeland/
 4. https://www.wolfonlinemarketing.com/website-laten-maken-in-zeeland
 5. https://nederdesign.nl/website-laten-maken-zeeland/
 6. https://www.mecano.nl/website-laten-maken-webdesign-zeeland/
 7. https://markking.nl/website-laten-maken-in-zeeland/
 8. https://www.vibecreative.nl/website-of-webshop-laten-maken-in-Zeeland
 9. https://urban-heroes.nl/
 10. https://visiecom.com/website-en-webshop-laten-maken-in-zeeland
 11. https://www.dewerkendewebsite.nl/website-laten-maken-zeeland
 12. https://www.vhbp.nl/website-laten-maken-zeeland/
 13. https://www.nedbase.nl/specialisten/website-ontwikkelen/
 14. https://www.easydesigners.nl/webshop-laten-maken-zeeland/
 15. https://rawrrmedia.com/
 16. https://www.steketeeonline.nl/webdesign-zeeland/
 17. https://webdesignbrabantart.nl/website-laten-maken-nederland
 18. https://agency8.nl/website-laten-maken-zeeland/
 19. https://www.tidi.nl/web/websites/
 20. https://daan-webdesign.nl/webdesign-zeeland/

Tip: Gebruik dan deze website doelstelling checklist:
Laat je een webiste maken, waar moet je website dan aan voldoen?

Als je een website laat maken, vraag je dan eens af: waar moet de site aan voldoen voor jou? Om je op weg te helpen hebben we wat voorbeelden van website doelstellingen. Het is belangrijk dat de website doelstellingen heldere doelen zijn:

 • Rendement opleveren? Bijv. meer leads (potentiële klanten) of sales.
 • Fungeren als online visitekaartje?
 • Informatie weggeven en e-mailadressen van geïnteresseerden verzamelen?
 • Gunfactor en naamsbekendheid vergroten?
 • Fungeren als webshop?
 • Welke contactmogelijkheden wil je?

Hoe duidelijker jouw website doelstellingen zijn, des te beter de website bouwer hier op in kan spelen en dus ook sneller resultaat kan boeken.

Wil je de volledige checklist ontvangen zodat je helder krijgt wat je website doel wordt?

Vraag de gratis website checklist aan

Tip) Een (goede) website laten maken in Zeeland: website bezoekers naar de website funnelen

Wil je een goede website laten maken, dan wil je weten wanneer die goed is. Of iets goed is, is afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken natuurlijk. We gaan er vanuit dat je wilt dat je via Google bezoekers op je website wilt laten komen. Die bezoekers komen niet vanzelf, maar alleen als Google jouw website kan vinden en vindt dat jouw website geschikt is om bovenaan in de zoekresultaten te laten zien. Jouw website zal aan verschillende eisen moeten voldoen om hoger in Google te kunnen komen, en dus goed gevonden wordt. Alleen een professionele website laten maken is niet voldoende. Het schrijven van goede teksten is een vereiste.

Contact opnemen met +People webdesign