Waarom Social Media tijdverspilling is voor jouw onderneming

Hey daar! Ik ben Tania Lopes, Social Media manager voor ondernemers. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant, maak ik ook deel uit van het marketing en sales team van Positive People. In deze blog leg ik je uit waarom social media tijdverspilling is – als je je niet houdt aan een planning en strategie.

Zelfs marketingbureaus lopen tegen social media beheer aan

We liepen tot voor kort zelf nog achter de feiten aan omtrent het social media beheer en het verzinnen en plaatsen van content voor onze doelgroep. We deden zo nu en dan eens een bericht, maar dit leverde geen enkel (meetbaar) gewenst resultaat. Waarom zou je dan überhaupt iets willen delen als er toch geen reactie op komt?

Social media beheren is zo eenvoudig als een planning volgen…

We bedachten voor onszelf een oplossing. We plannen onze socials per maand vooruit en houden ons aan een strategie. Wie willen we bereiken, wie willen we helpen en aanspreken, wat hebben we te bieden en waarom zouden mensen onze social berichten willen lezen? Die vragen – en meer – worden beantwoord in een plan waaraan we ons houden.

Het resultaat is meer podium pakken en verbinding krijgen

Deze oplossing biedt rust, podium, meer volgers en een hogere gunfactor binnen je doelgroep. Omdat het voor onszelf goed werkt hebben we het volgende bedacht om onze klanten (ondernemers) te ontzorgen bij het runnen van hun bedrijf en hun zichtbaarheid op diverse social media kanalen.  

Ga ervoor – of laat het los!

Als ondernemer moet je keuzes maken. Half werk levert je nooit de gewenste resultaten… wil je professionaliseren, groeien en de juiste klanten aantrekken met je bedrijf? Zet dan de stap om social media goed te integreren in jouw marketing strategie.

Meer informatie over social media beheer

Wil je meer weten over ons aanbod op het gebied van social media beheer? Ik sta graag voor je klaar om alle vragen over social media beheer te beantwoorden.

Direct meer weten? Download hier onze social media beheer brochure of ontdek meer op de social media beheer pagina

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Tania Lopes
Als Virtueel Assistent van ondernemers werk ik samen met Positive People om bedrijven op het gebied van social media beheer en content planning te laten floreren, met als doel: ondernemen met een lach!

Afspraak voorkeur

Waarom Social Media tijdverspilling is voor jouw onderneming brochure downloaden
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen