A58 reclame en Positive People bundelen krachten: snelweg reclame door heel Nederland

Positive People breidt het reclame assortiment uit met snelweg reclame door heel Nederland – in samenwerking met Marco Bos van A58 reclame. We gunnen al onze klanten – ‘de wereld welzijn verbeteraars‘ – een podium om hun missie op te kunnen delen. Dat is nu mogelijk – op tientallen punten langs snelwegen in Zeeland en Nederland!

Marco Bos en Nick Huiszoon van Positive gaan een lange termijn samenwerking aan. Positive People biedt nu ook snelweg reclame aan

Hoe mooi is het om in Zeeland, maar ook door heel Nederland – op tientallen drukke snelwegen – zichtbaar te kunnen zijn? Dagelijks aan (honderd) duizenden mensen op de snelweg jouw boodschap te kunnen delen… Onze droom wordt steeds meer werkelijkheid nu we ook snelweg reclame aanbieden in ons assortiment. Wij krijgen een plek op de A58 dichtbij Goes… kom je naast ons staan?

Tania Lopes gaf me een tip voor uitbreiding van ons netwerk en wat een potentiële groeifactor zou kunnen zijn. Haar collega van een vorige werkgever, Marco Bos – zou wel eens een match voor een samenwerking kunnen zijn. Na een aantal gesprekken waarin gedeelde kernwaarden naar voren kwamen, werd de match duidelijk. Een paar kernwaarden zoals: kwaliteit boven kwantiteit, meer geven dan nemen, teamwork en toewijding, waren een goede start. Daarnaast bleek een grote gun factor en de voorkeur voor een lange termijn samenwerking ook wederzijds. De kogel was al gauw door de kerk. Dit biedt een hele mooie stap naar groei en vergroten van onze gezamenlijke zichtbaarheid.

Wereld welzijn verbeteraars krijgen nu extra podium

Het netwerk van onze – “wereld welzijn verbeteraar” – klanten bereikt gezamenlijk naar schatting zo’n 50.000 mensen die interactie hebben met onze klanten… Maar 50.000 is nog maar het begin. Als je echt impact wilt maken op maatschappelijke schaal, dan mag er minstens nog wel een nulletje achter komen en dan is precies waar Positive People voor gaat.

Mijn droom en missie is een gezondere wereld. Dit realiseren leek voor mij soms (vooral in het begin) onrealistisch en ontmoedigde mij. Om positiviteit en gezondheid te verspreiden via Positive People, ons netwerk en onze klanten hebben we meer zichtbaarheid nodig – iets dat geld, moeite en doorzettingsvermogen vergt. Ons netwerk bestaat uit mensen die het welzijn van mensen – op alle vlakken – helpen verbeteren. Ons netwerk groeit nu stap voor stap maar het lijkt wel steeds sneller te gaan! Nu met deze nieuwe samenwerking ervaar ik dat dromen werkelijkheid kunnen worden, dat geeft de kracht om in een hogere versnelling te ondernemen. Bedankt voor jouw vertrouwen Marco!” – Nick Huiszoon

Let’s go Marco! Op naar een lange, succesvolle samenwerking!

Krachten bundelen? Let’s connect!

Ben jij een “wereld welzijn verbeteraar“, help jij met jouw onderneming mensen naar een gezonder leven en kun jij wellicht snelweg reclame gebruiken om je zichtbaarheid te vergroten? Laten we onze krachten bundelen en kijken waar wij jou kunnen ondersteunen. We kunnen jou met marketing, reclame en ons netwerk van gelijkgestemde ondernemers, op alle ondernemers gerelateerde vlakken ondersteunen, om jouw missie groter en sneller te helpen realiseren.

Connecten op LinkedIn

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Nick Huiszoon
Als fan en ervaringsdeskundige van het (kleine) ondernemerschap ken ik de uitdagingen en valkuilen en weet ik wat ondernemers willen. Vanuit die ervaring ondersteun ik - met het team van Positive People - jou als ondernemer tijdens de reis naar financiële vrijheid en bedrijfsoptimalisatie. Dit doen we met behulp van marketing & online sales, training en coaching.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen