Ons team breidt uit!

Van koffieautomaat gesprek naar samenwerking: 9to9 officemanagement

Ken je die momenten dat dingen precies op zijn plek vallen?

Dit kwartaal staat bij ons in het teken van ‘energie lekken dichten’. De backoffice van mijn bedrijf is er zo eentje… administratie, mail bijhouden, planningen, agenda’s etc. Zucht… Daar ben ik geen ondernemer voor geworden!!!

“Ik ben ff koffie halen Sander, wil je ook?” – half uur later nog niet terug…

“…Sorry man, Ik raakte in gesprek met Marjolein Gernler- van Westen van 9to9, hier is je koffie!”

Ik had geen idee wat ze deden bij 9to9, maar ze doen dus precies waar ik naar opzoek ben.

Na een inspirerende kennismaking met Marjolein aan hun mooie pand aan de Papegaaistraat in Goes kreeg ik een mooi aanbod. Een week later hakte ik de knoop door met een mooie team uitbreiding en leuke samenwerking als gevolg.

Per oktober is Eline Meijer office manager bij Positive People: Verbinding met marketing. Super fijn, want zo kan ik veel beter focussen op de groei van mijn bedrijf.

Hier krijg je toch energie van… groeien, verbinden en bouwen aan een succes netwerk!

Een gaaf proces om stap voor stap te groeien als persoon en onderneming. Niet altijd zonder kleerscheuren, maar achteraf wel mooi!

#samenwerken
#verbinden
#marketingbureau #zeeland
#netwerken
#positivepeople

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Nick Huiszoon
Als fan en ervaringsdeskundige van het (kleine) ondernemerschap ken ik de uitdagingen en valkuilen en weet ik wat ondernemers willen. Vanuit die ervaring ondersteun ik - met het team van Positive People - jou als ondernemer tijdens de reis naar financiële vrijheid en bedrijfsoptimalisatie. Dit doen we met behulp van marketing & online sales, training en coaching.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen