Het grootste probleem van ondernemers: GEEN Website bezoekers op de website!

Ondernemers die een website laten maken denken dat je er standaard website bezoekers bij krijgt. Helaas is dat niet zo (eenvoudig). Heb je als ondernemer net 1000 tot 5000 euro uitgegeven (of meer) komt er geen kip op je site. Er zijn gelukkig 2 opties die jouw site snel onder de aandacht brengen, zodat je site geld gaat opleveren. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Laat je een site bouwen, komt er geen kip naartoe? Hoe zit dat nou… Betaal je een paar duizend (tot wel tienduizend) euro voor een professionele site, maar levert de investering geen rendement. Helaas een veel voorkomend probleem, dat we relatief makkelijk voor je kunnen verhelpen.

Websites zonder goede teksten

Jaarlijks bouwen we tientallen websites en diverse webshops. Wat alle ondernemers keer op keer denken is dat je er standaard bezoekers bij krijgt. Vooral het eerste jaar dat ik als onervaren website bouwer startte lag de focus vooral op maatwerk ontwerpen. Mooie websites maken die er gelikt uitzagen. Stonden ze eenmaal online, kwam er nog geen kip op.

Pixel perfectie levert geen website bezoekers op

We bouwden websites naar visuele wensen van de klant en natuurlijk zo goedkoop mogelijk, want we wilde graag portfolio opbouwen. Ondanks dat de websites er super gelikt bijstonden kwam er niemand op! Waarom dan niet? Omdat alle budget van de opdracht naar pixelperfectie ging in plaats van het schrijven van ‘kneitergoede website teksten’.

Speciale SEO, SEA en copywriting bieden uitkomst

Uiteraard wilden wij onze klanten helpen en maakte van hun probleem onze missie. Hoe komt je in beeld bij website bezoekers? Via Google natuurlijk. Het was tijd voor nieuwe kennis. Als gauw verdeelden we de budgetten beter bij nieuwe website projecten. Sindsdien bouwen we sites waar wel bezoekers op afkomen.

visuele weergave website bezoekers op nieuwe websites
Zo druk was het op nieuwe websites… Gelukkig is dat verleden tijd!

Website laten maken? Je krijgt er standaard geen website bezoekers bij!

Helaas krijg je bij een nieuwe website de websitebezoekers er niet zomaar bij. Gelukkig weten wij wel hoe we de website hoog in zoekmachines zoals Google kunnen krijgen, zodat je mooie website ook daadwerkelijk wordt gevonden door de zoekmachines (robots) en mensen die zoekmachines gebruiken.

We kunnen je nu van alles gaan uitleggen, maar de beste leermeester is om de successen van anderen te bestuderen.

Bekijk daarom één van onze casussen:
Casus 1. Meer leads, en klanten via je website

Casus 2. Meer leads, en klanten via je website

Casus 3. Meer leads, en klanten via je website

Wij helpen jou
aan leads & klanten