Coach Lars Faber blij met resultaten online marketing

Sinds 2020 werken we samen met Lars Faber en realiseerden we de volgende projecten:

Website: TheBreathworkCoach.com
Website: deongelooflijkeimmuunboost.nl
Product: De Ademcursus van Lars Faber
Boek: Het Verborgen Script

Wij leveren Lars: Full Service Marketing

 

Lars Faber

De online marketing voor Lars Faber die wij hebben verzorgt:

De website is informatief, mooie vormgeving + GRATIS zelfontwikkelingscursus

De websites zijn beide zeer informatief en er er wordt veel informatie over codependency, ademwerk en gezondheid gegeven. De duidelijke call-to-action begeleid mensen naar de gratis downloads en tests en cursus materiaal. Zo komen website bezoekers nooit met lege handen

Wil je ook een eBook laten maken Lars? Komt voor elkaar!

Van platte tekst, naar een compleet vormgegeven mini-eBook

Lars stuurde mij een tekst documentje met allerlei informatie over codependency archetypes… Zijn wens was om daar echt iets moois van te maken. Dus hij stuurde mij een berg met platte tekst, dat was een uitdaging. Wil je wat moois en leerzaams zien? Bekijk het mini-eBook

ebook laten maken

Automatisch e-mails versturen met Mailblue

De vraag van Lars was om het e-mail en download proces te automatiseren. Daarvoor hebben we het e-mail automatisering systeem Mailblue gebruikt. Dat scheelt weer heen en weer ge-mail naar mensen die graag meer info willen over codependency, plus dat je op die manier ook een e-mail lijst opbouwt. Altijd handig als je later de geïnteresseerden wilt mailen met relevante informatie of aanbiedingen.

Online marketing is ook: SEO voor meer website bezoekers, downloads en sales

Lars wilt dat zijn website voor zichzelf gaat werken en daarvoor is een goede SEO strategie benodigd. De website moet niet alleen technisch goed in elkaar zitten maar ook qua informatie structuur en relevantie van vraag en aanbod. Dat (SEO) zorgt ervoor dat de website sneller bovenaan komt in de Google zoekresultaten. Welke informatie willen de mensen als eerste zien? Dat vergt analyseren en wat geduld en als je dan de juiste informatie op de juiste plekken weet te zetten dan verhoogt dat direct de omzet die je uit je website kunt halen.

De vertoningen in Google kwamen voorheen per dag niet boven de 20 uit. Nu zit de website op 500 vertoningen per dag met wel 80 klikken vanuit Google!

Omzet verhogen met SEO (zoekmachine optimalisatie)

Ook mooi om te zien is hoe de groei van het aantal bezoekers ervoor zorgde dat de sales toenam op de website en andere kanalen waarvan Lars zijn boeken verkoopt. Dit is één op één terug te lezen in de onderstaande grafiek van een maand aan omzet sinds de nieuwe website.

We hebben de bedragen even wazig gemaakt ivm privacy. Maar je ziet duidelijk groei terug in de grafiek.

Slim werken en een goede online marketing strategie worden beloond. Niet in één week, maar wel op de lange termijn. Dat is de kracht van SEO.

Lars blij met online marketing van Positive People

Ben jij net zo blij als Lars met jouw online marketing resultaten?

Ben jij tevreden over de omzet die je uit jouw website haalt? Laat het ons weten zodat we kunnen meedenken om ook van jouw site een inkomstenbron te maken.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Nick Huiszoon
Als fan en ervaringsdeskundige van het (kleine) ondernemerschap ken ik de uitdagingen en valkuilen en weet ik wat ondernemers willen. Vanuit die ervaring ondersteun ik - met het team van Positive People - jou als ondernemer tijdens de reis naar financiële vrijheid en bedrijfsoptimalisatie. Dit doen we met behulp van marketing & online sales, training en coaching.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen