Betaalbare website mogelijkheden

Een betaalbare website nodig? Bekijk wat de mogelijkheden zijn. Voor 9 euro kun je een website maken bij een prijsvechter zoals Wix, maar wij focussen ons op kwaliteit. Sinds 2009 help ik ondernemers bij het maken en laten maken van websites. In dit artikel help ik je bij het maken van de juiste keuze voor jouw (nieuwe) betaalbare website

Op zoek naar een betaalbare website en wil je meer info? Op deze pagina krijg je alle uitleg en informatie die je nodig hebt.

Wat is in jouw ogen betaalbaar? We gaan ervan uit dat je een ondernemer bent, want daar is dit artikel eigenlijk voor geschreven. Als ondernemer mag je de kosten van je website zakelijk aftrekken. Het is een investering in je bedrijf om de verkoop van diensten en producten te bevorderen. Dat maakt het aantrekkelijk om een website af te nemen, of zelf te bouwen natuurlijk.

Wij zijn jaren lang actief in het bouwen van websites en het voeren van marketing voor bedrijven. Dat doen we niet alleen met het bouwen van websites, maar ook met het verzinnen van bedrijfsideeën, strategieën, marktonderzoek, SEO en SEA. Eigenlijk alles wat een ondernemer tegenwoordig nodig heeft om zijn doelgroep online te bereiken en daarmee bedrijfsgroei te realiseren.

Dus wat maakt een betaalbare website ‘betaalbaar’?

We bespreken diverse prijsklassen van websites. Welk budget heb je beschikbaar voor je marketing, en welk budget wil je toekennen aan de bedrijfswebsite? We bespreken een aantal veel voorkomende prijsklassen en wat wij zelf aanbieden aan betaalbare website pakketten. Voor de meeste ondernemers betekend een betaalbare website een website van rond de 1500 euro excl. btw. We lichten hieronder toe wat je kunt verwachten van de verschillende website prijsklassen.

6 website prijsklassen… Wat vind jij een betaalbare website en wat heb je nodig?

  1. een website voor 9 euro per maand
  2. Een online visitekaartje (website) voor 350 euro (zelf vullen)
  3. Een website met 5 pagina’s voor 750 euro (zelf vullen)
  4. Een betaalbare bedrijfs website volledig gevuld (5-10 pagina’s) voor 1500 euro
  5. Betaalbare website (maatwerk) voor 3000 euro

Betaalbare website optie 1. Zelf maken in JIMDO, Jouwweb of Yourhosting

Wil je echt super goedkoop een website maken en heb je zin om dat zelf te doen, dan kun je aan de slag met een van bovengenoemde website bouw aanbieders. Dit artikel is hier niet op gefocust, maar mocht je daar in willen verdiepen, hier is een lijst met linkjes naar de Do It Yourself website maker prijsvechters:

Als website eigenaar zou ik hier zelf nooit aan beginnen.. bekijk even de recensies online zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zelf zie ik heel veel slechte recensies en dan haak ik persoonlijk af, vooral als je weet dat een website maken met welk programma dan ook minimaal 20 uur werk is.

Betaalbare website optie 2: Starter template website

Voor 250 euro ben je binnen een paar dagen online met je eigen online visitekaartje ‘one page’ website. Wij bieden dit aan onder de naam Starter website. Het is een grote homepage of scrollpage. Eigenlijk een kleine site met beknopte informatie, waarop je alles van jouw bedrijf in een notendop omschrijft.

Daarmee krijgen mensen snel een beeld van je expertise, producten of diensten en kunnen eenvoudig in contact kunnen komen. Je kan dit ook gebruiken als tijdelijke website of om een één product of weggever op te presenteren.

Wil je niet al te veel tijd stoppen in het laten maken van een website, maar wil je wel heel snel online met een professionele representatie van je bedrijf, dan is dit een goede optie voor jou. Deze optie wordt ook vaak gebruikt door onze klanten als tijdelijke website, voordat de officiële ‘grote’ website wordt gelanceerd.

Betaalbare website optie 3: onze template website

Voor 750 euro ben je binnen een week online met je eigen betaalbare website met 5 hoofdpagina’s. Je krijgt een homepage, diensten pagina, contactpagina, over ons pagina en een pagina die je naar wens kunt vullen. Bij de website is ook een contactformulier inbegrepen met e-mail mogelijkheid.

Je krijgt ook je eigen domeinnaam (jouw-domeinnaam.nl) + emailadres (info@jouw-domeinnaam.nl)

Je krijgt direct toegang tot je ‘betaalbare website’ waarin je teksten en afbeeldingen zelf kunt beheren.

Betaalbare website optie 4: PRO template + website full service

Je website maakt gebruik van een template bestaande uit 9+ pagina ontwerpen aanpasbaar naar huisstijl kleuren.

Voor 1500 euro ben je binnen een week online met je eigen betaalbare PRO template website met 5 hoofdpagina’s en onderliggende pagina’s gevuld met door jou aangeleverde tekst en afbeeldingen. Je krijgt een homepage, diensten pagina, contactpagina, over ons pagina en een pagina gevuld naar wens. Bij de website is ook een contactformulier inbegrepen.

Daarnaast wordt jouw website gekoppeld aan Google zodat je sneller gevonden wordt als mensen zoeken naar onderwerpen die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf.

Je krijgt een koppeling met social media zodat deze berichten ook op jouw website verschijnen voor extra leven in de brouwerij en actie op jouw website.

De Google koppeling zorgt voor meer mensen naar de website en inzicht in statistieken, zodat we kunnen zien waar de website verbeteringen nodig heeft en waar de site al goed presteert. Zodoende kunnen we indien je dat wenst, meer relevante website bezoekers naar de website trekken via Google.

Je levert ons alle teksten, gewenste afbeeldingen, logo en huisstijl kleurtjes aan. We plaatsen die voor je in de website en zetten de website op jouw gewenste domeinnaam online. Lever je alles snel aan? Dan is de site vaak al binnen 1 week online!

Je krijgt ook je eigen domeinnaam (jouw-domeinnaam.nl) + emailadres (info@jouw-domeinnaam.nl)

5. Betaalbare website (maatwerk)

De meest betaalbare maatwerk website die we kunnen leveren is 3000 euro. We bouwen en ontwerpen de website met een specifiek doel, waarbij we rekening houden met de marketing strategie die je voert.

betaalbare website maatwerk

Omdat we geen gebruik maken van een template begint de basis van een maatwerk website vanaf 3000. Het voordeel van maatwerk is dat het volledig aansluit op jouw wensen en bijna alle koppelingen zijn mogelijk. Gerichte maatwerk offertes kunnen we pas geven na een kennismaking en inventarisatie gesprek. Wat wil je precies? Welke strategie hanteren we? Welke marketing middelen zetten we in? Als we de benodigde informatie hebben kunnen we helderheid krijgen in de kosten van een maatwerk website.

Offerte opvragen voor een betaalbare website

Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten dan krijg je een offerte op maat voor een betaalbare website

Betaalbare website adviesgesprek inplannen

We maken van jouw website
een geld verdien machine

Geschreven door:
Picture of Nick Huiszoon
Als fan en ervaringsdeskundige van het (kleine) ondernemerschap ken ik de uitdagingen en valkuilen en weet ik wat ondernemers willen. Vanuit die ervaring ondersteun ik - met het team van Positive People - jou als ondernemer tijdens de reis naar financiële vrijheid en bedrijfsoptimalisatie. Dit doen we met behulp van marketing & online sales, training en coaching.

Afspraak voorkeur

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Nieuwsbrief ontvangen