Betaalbare website mogelijkheden

Een betaalbaar webdesign, wat houdt het in en hoe ziet dat eruit? Zelf een betaalbare website maken of laten maken? Voor 9 euro kun je een website maken bij een prijsvechter website aanbieder. Voor eenmalig 350 euro heb je al een online visitekaartje (single page website) met een professioneel ontwerp en voor 750 euro een template website met 5 pagina’s. Ontdek de mogelijkheden van betaalbaar webdesign. Binnen 1 week kun jij je eigen (betaalbare) website al online hebben staan!

Op zoek naar een betaalbare website en wil je meer info? Op deze pagina krijg je alle uitleg en informatie die je nodig hebt.

Wat is in jouw ogen betaalbaar? We gaan ervan uit dat je een ondernemer bent, want daar is dit artikel eigenlijk voor geschreven. Als ondernemer mag je de kosten van je website zakelijk aftrekken. Het is een investering in je bedrijf om de verkoop van diensten en producten te bevorderen. Dat maakt het aantrekkelijk om een website af te nemen, of zelf te bouwen natuurlijk.

Wij zijn jaren lang actief in het bouwen van website en het voeren van marketing voor bedrijven. Dat doen we niet alleen met het bouwen van websites, maar ook met het verzinnen van bedrijfsideeën, strategieën, marktonderzoek, SEO en SEA. Eigenlijk alles wat een ondernemer tegenwoordig nodig heeft om zijn doelgroep te bereiken en daarvandaan bedrijfsgroei te realiseren.

Dus wat maakt een betaalbare website ‘betaalbaar’?

We bespreken diverse prijsklassen van websites. Welk budget heb je beschikbaar voor je marketing, en welk budget wil je toekennen aan de bedrijfswebsite? We bespreken een aantal veel voorkomende prijsklassen en wat wij zelf aanbieden aan betaalbare website pakketten. Voor de meeste ondernemers betekend een betaalbare website een website van rond de 1500 euro excl. btw. We lichten hieronder toe wat je kunt verwachten van de verschillende website prijsklassen.

6 website prijsklassen… Wat vind jij een betaalbare website en wat heb je nodig?

  • 1. een website voor 9 euro per maand
  • 2. Een online visitekaartje (website) voor 350 euro
  • 3. Een website met 5 pagina’s voor 750 euro
  • 4. Een website volledig gevuld (5-10 pagina’s) voor 1500 euro
  • 5. Maatwerk va. 2.500-10.000 euro
  • 6. Corporate website: Va. 10.000 euro (denk aan grotere merknamen)

1. De meest betaalbare website: Een website zelf maken met prijsvechters zoals JIMDO, Jouwweb of Yourhosting

Wil je echt super goedkoop een website maken en heb je zin om dat zelf te doen, dan kun je aan de slag met een van bovengenoemde website bouw aanbieders. Dit artikel is hier niet op gefocust, maar mocht je daar in willen verdiepen, hier is een lijst met linkjes naar de Do It Yourself website maker prijsvechters:

2. Snel en eenvoudig online met een online visitekaartje ‘one page’ website

Voor 350 euro ben je binnen een paar dagen online met je eigen online visitekaartje ‘one page’ website. Het is een grote homepage waarop je alles van jouw bedrijf in een notendop omschrijft zodat mensen snel en makkelijk in contact kunnen komen. Wil je niet al te veel tijd stoppen in het laten maken van een website, maar wil je wel snel online met een professionele representatie van je bedrijf dan is dit een goede optie. Deze optie wordt ook vaak gebruikt door onze klanten als tijdelijke website, voordat de officiële ‘grote’ website wordt gelanceerd.

3. Binnen 1 week online met je betaalbare website met 5 pagina’s.

Voor 750 euro ben je binnen een week online met je eigen betaalbare website met 5 hoofdpagina’s. Je krijgt een homepage, diensten pagina, contactpagina, over ons pagina en een pagina gevuld naar wens. Bij de website is ook een contactformulier inbegrepen met e-mail mogelijkheid.

Je krijgt ook je eigen domeinnaam (jouw-domeinnaam.nl) + emailadres (info@jouw-domeinnaam.nl)

Je levert ons alle teksten, gewenste afbeeldingen, logo en huisstijl kleurtjes aan. We plaatsen die voor je in de website en zetten de website op jouw gewenste domeinnaam online. Dit alles binnen 1 week!

4. Volledig gevulde website met professionele website template

Je website maakt gebruik van een template bestaande uit 9+ pagina ontwerpen aanpasbaar naar huisstijl kleuren.

Voor 1500 euro ben je binnen een week online met je eigen betaalbare website met 5 hoofdpagina’s en onderliggende pagina’s gevuld met door jou aangeleverde tekst en afbeeldingen. Je krijgt een homepage, diensten pagina, contactpagina, over ons pagina en een pagina gevuld naar wens. Bij de website is ook een contactformulier inbegrepen.

Daarnaast wordt jouw website gekoppeld aan Google zodat je sneller gevonden wordt als mensen zoeken naar onderwerpen die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf.

De Google koppeling zorgt voor meer mensen naar de website en inzicht in statistieken, zodat we kunnen zien waar de website verbeteringen nodig heeft en waar de site al goed presteert. Zodoende kunnen we indien je dat wenst, meer relevante website bezoekers naar de website trekken via Google.

Je levert ons alle teksten, gewenste afbeeldingen, logo en huisstijl kleurtjes aan. We plaatsen die voor je in de website en zetten de website op jouw gewenste domeinnaam online. Lever je alles snel aan? Dan is de site vaak al binnen 1 week online!

Je krijgt ook je eigen domeinnaam (jouw-domeinnaam.nl) + emailadres (info@jouw-domeinnaam.nl)

5. Betaalbare maatwerk website

Voor een prijskaartje va. 2500 euro bouwen en ontwerpen we samen een website op maat.

Omdat we geen gebruik maken van een template begint de basis van een maatwerk website al vanaf 2500. Het voordeel van maatwerk is dat het volledig aansluit op jouw wensen en bijna alle koppelingen zijn mogelijk. Gerichte maatwerk offertes kunnen we pas geven na een kennismaking en inventarisatie gesprek. Wat wil je precies? Welke strategie hanteren we? Welke marketing middelen zetten we in? Als we de benodigde informatie hebben kunnen we helderheid krijgen in de kosten van een maatwerk website.

We maken van jouw website
een geld verdien machine

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Brochure downloaden