Positive People zet jouw bedrijf op 1
Met online marketing & webdesign uit Zeeland

Wat je moet weten over Positive People, webdesign en online marketing...

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel webdesigners, tekstschrijfers, marketing bureau’s en WordPress guru’s… Maar waarom zou je voor Positive People kiezen?

Voel jij je aangesproken als zijnde positief ingesteld persoon? Ben jij easy going, vooruitstrevend en heb jij zin om door middel van jouw bedrijf een ideale leefstijl te creëren? Zo ja? Dan spreken wij dezelfde taal.

Echter… bedrijfssucces gaat samen met goede marketing en communicatie. Precies daarbij zet Positive People jou graag op nummer 1. 

Let’s grow together and reach for the stars!

Of je nu een website wilt laten maken, alleen een los webdesign of een volledige online marketing strategie wilt neerzetten… Achter elk succes schuilt een goed plan.

Positive People is jouw adviseur, uitvoerder en support & onderhoud op website, webdesign en online marketing gebied. 

1. Kennismaken & inventariseren

Een korte (online) meeting waarin we erachter komen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

2. Plan maken 

Als het goed voelt gaan we aan de slag met een overzichtelijk plan waarin al jouw wensen en onze adviezen staan verwerkt. Denk daarbij aan benodigd budget, planning, tijdlijn en te hanteren marketing strategie.

3. Uitvoering

Als het plan naar wens is gaan we aan de slag en houden we tussendoor contact over de voortgang.

Waar nodig hebben we direct contact via app of telefoon of op locatie. Voor lagere prioriteit dingen of aanleveren van documenten per e-mail.

Wil je meer weten? Bekijk de overige vragen of stuur even een berichtje naar: contact@positivepeople.eu

Wat kost een website?

 • Template website va. €199
 • Los maatwerk webdesign va. €400
 • Eenvoudige website: €999
 • Standaard maatwerk website: €1600
 • Uitgebreide maatwerk website: €2500
 • Pro+ conversie website: va. €2500

Online marketing kosten

 • Website hoger in Google: va. €500
 • Marketing plan: €350
 • Vormgeving zoals visitekaartje, flyer, logo va. €100

Website support

 • Alle website diensten die we aanbieden gaan gepaard met een basis hosting abonnement van €35 p/m om onze kosten te dekken.
 • Support+ abonnement p/m €75
  (Hosting + domeinnaam + 1 uur hulp p/m inbegrepen!)

Overige tarieven

 • Los uurtarief €50

Wil je meer weten over de kosten van een maatwerk website, branding, logo ontwerp, huisstijl vormgeving etc. We helpen je graag verder. Stuur je vraag naar contact@positivepeople.eu

Benodigde tijd voor het laten maken van een website:

Indien je een eenvoudige website wilt maar toch met een professioneel webdesign zitten we al gauw op ca. 30 uur werk. (+/- 1500 euro). 

We kunnen ook een website maken voor 3500 euro of zelfs 199 euro. Zoals je merkt verschilt het nogal. 

Wil je iets uitgebreids of misschien wat eenvoudigs?

Is 1500 euro voor jou een aannemelijk bedrag en wil jij voor die A kwaliteit website gaan?

Wil je liever (eerst) voor een budget website gaan, die bieden we ook aan. Bekijk de volgende vraag.

Laten we samen jouw wensen in kaart brengen

Een website voor 8,50 per maand is dat mogelijk? 

1500,- voor een website kan flink afschrikken. Voelt dat voor jou ook zo? Wees gerust… We bieden ook goedkope websites.

Een website voor 199,- is bij ons ook al mogelijk.

Ik heb onlangs een artikel geschreven om te laten zien dat je heel goedkoop een website kunt (laten) bouwen. Lees het artikel hier: Een betaalbare website maken of laten maken

Als je meer verkeer wilt naar jouw website wilt dien je daarvoor de juiste middelen in te zetten. Je kunt via social media verkeer krijgen door een facebook, instagram of linkedin account aan te maken en goede artikelen te publiceren.

Ook via Google zoekmachine, youtube, e-mail (nieuwsbrieven & reclame, etc.), online advertenties zoals Google ads en Facebook ads.

Er zijn dus talloze manieren om aan meer verkeer naar je website te krijgen. 

Hoe krijg ik steeds meer website bezoekers?

Wil je (meer) website bezoekers dan is Google natuurlijk onze grote vriend.

Met een SEO traject zetten we jouw website via Google (zoekmachine) op de kaart.

We schrijven de juiste teksten waarmee mensen jouw website bereiken door goed te scoren in de zoekmachine. Dit kan alleen als de inhoud van jouw website optimaal is.

Dit vergt het nodige onderzoek, omdat dit voor elke branch & doelgroep weer anders werkt en de online concurrentie in de zoekmachines ook varieert.

Samen kijken we wat voor jou en jouw doelgroep het beste werkt. We maken het inzichtelijk in een plan en zodra jij meer bezoekers wilt gaan we aan de slag! 

Lars blij met online marketing van Positive People
Nieuwste project:
Geschreven op: 21 maart 2022

Wie Positive People al wat langer volgt weet dat we als online marketing / webdesign bedrijf focussen op de doelgroepen coaches, zorgende ZZP’ers en ‘wereldverbeteraars’! Als jij ook fan bent van die doelgroepen en zelfontwikkeling belangrijk vindt, dan is dit project waaraan we nu werken ook interessant voor jou. Het gaat namelijk over iets dat we allemaal wel herkennen: Codependency…

Recent geschreven artikel:
18 februari 2022

Is dit echt mogelijk? Normaal gesproken zijn websites toch rond de 1500 euro? Klopt… maar ik help je graag goed op weg met de keuze voor het (laten) maken van een website.

Ontdek in dit artikel hoe dit zo goedkoop mogelijk kan en hoe je duizenden euro’s kunt besparen bij het (laten) maken van een website.

+/- 6 minuten leestijd

Betaalbaar webdesign vanaf 8,50 per maand

1. Zorg voor goede teksten & de juiste steekwoorden

Spreek de taal van jouw doelgroep. Welke vraag is er op de markt en hoe kun je die vraag zo goed mogelijk aanbieden?  Met de juiste teksten, onderwerpen en steekwoorden laat Google jouw site eerder zien. 

2. Krijg inzicht in website prestaties

Een website presteert nooit in één keer optimaal. Meten is weten: Waar gaat het goed en waar kan het beter? Maak gebruik van Google Search Console om te kijken hoe goed (of slecht) jouw site presteert.

3. Zorg voor een snelle website

Is de website niet snel genoeg dan krijg je strafpunten. Nee echt, geen geintje! Tegenwoordig MOET de website snel zijn om goede resultaten te boeken. Vooral als het gaat om bovenaan komen in Google. Doe de snelheidstest hier.

4. Zorg voor een responsive webdesign

Maak de website zodat deze er goed uit ziet op elk scherm formaat. Responsive webdesign noemen ze dat. Google eist dat jouw site mobiel vriendelijk is. Waarom? Omdat ca. 90% van de mensen via mobiel surft op het internet!

5. Wie is jouw concurrent? Onderscheid jezelf!

Meer bezoekers, hogere omzet & betere bekendheid. Hoe gaaf zou het zijn dat jouw website op de eerste pagina in Google staat! Ontdek wat er nog meer nodig is om jouw site boven jouw concurrent te laten plaatsen. Wat doen zij beter dan jij?

Hoe staat jouw website er nu voor? 

Laat het mij weten en ontvang 5 Gratis tips waarmee ook jouw website hoger in Google komt!